- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Taurus-1047 #15191 üzenetére
ez sem rossz.
-
linus89
tag
válasz
Taurus-1047 #15191 üzenetére
közben találtam OCZ Reapert meg Corsair Dominatort is mint lehetséges kiszemeltet. Nagyon tanácstalan vagyok.
-
válasz
Taurus-1047 #15183 üzenetére
A Corsair nálam mindíg bevált, de sokan Geil-re, esetleg A-Data-ra esküsznek. A CSX ramokról is sok jót hallottam.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Taurus-1047 #15183 üzenetére
Adata, ocz, crucial, mushkin, supertalent, buffalo stb. Ha biztosra akarsz menni akkor a lap manualja támpontot ad. Ill a lapod totyikjában megkérdezheted ki mivel használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest