- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
mumin007 #53059 üzenetére
Szia! Visszakerültek havertól a memóim. A sok tanács hatására elkezdtünk játszani a memória feszkóval. Gyárilag 1.350-öt ad neki az alaplap. Amint felfelé mentünk 1.355-nél már ez elindulás is problémás volt. Gondoltam egyet, menjünk lefelé. 1.32-nél már majdnem tökéletesen futott 3200MHz-n. Egyszerre két filmet is konvertáltunk, a második indítása után 10 perc múlva újraindult a gép - ahogy szokott. Nem adtuk fel le vittük a feszt 1.300-ra, na itt atomstabilan megy azóta is a 3200Mhz.
Valszeg nem hibás a ramom csak a feszkó felvétel nem tetszik neki. Egyébként már jártunk 3333MHz-n is, de ezt nem mertem nagyon nyomtani hátha nem tesz jót valaminek. Szóval lehet meg van a megoldás.
-
komi77
senior tag
válasz
mumin007 #53057 üzenetére
Azt egyébként tudja valaki, hogy ennyi idő után is/még mi okozza ezeket a kompatibilitási gondokat? Én nem vagyok szakértő de nehéz elfogadni, hogy már a refresh platformnál tartunk új lapok, procik vannak de az eredeti memó problémát továbbra sem tudták orvosolni. Több havertől folyamatosan kapom, hogy minek nekem ekkora sávszél, nekik az Intel proci alá bőven sok még a 2400Mhz-s memó is - én meg itt villogok a 3200Mhz-vel ami sajna nem megy.
-
BandiT85
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged