- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MarioAna #18927 üzenetére
Elég sok, ugyanis a most, általad felvázolt helyzetben nem a Corsairnek kell a Geil Ultrával duálban mennie, hanem a modulok saját párjainak. Ha a két külön márka gépben elfoglalt helyzetét nézzük, az mezei egymás melletti működést jelent, ami pedig igen valószínű, hogy nem lesz problémás.
Az egyetlen hátulütő dolog annyi, hogy a gyengébb paraméterű modulpár majd tuning során előbb bizonyul korlátozó tényezőnek.
Mindemellett, én személy szerint eladnám a meglévő Corsair kitet, és 2*2GB modulokból álló kitet vennék. Ha az egy GB-os modul kétoldalas volt, akkor még a fogyasztás is csökkenni fog a 4*1GB-hoz képest 2GB-tal. A kompatibilitása meg 2 modulnak jobb, mint négynek.
Tomate @ #18926: Kaphat az még 2,3V-ot is, ha a melegedése kordában van tartva.
HGyu
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MarioAna #18830 üzenetére
izé, XMS2ből melyik verziód van? ha az újabb, samsung chippes, szerintem add el nyugodtan, vegyél olcsóért 4 giga memóriát (800mhz cl5 11től indul geil BDből, 12.5ért van cl4, 18ért 1066 cl5 bótba). illetve másfajta memóriákból lehet van olcsóbban is, én a meglévő kit mellé nézegettem csak, azért csak ez a típus. geil valueből 9-10kértt is kapsz már 2x2es 800cl4et. 13at én nem adnék xms2 2g kitért... mondjuk semmilyen más 2g kitért sem (hacsak nem extrém 8600 tuningról van szó, de szvsz 2giga mem bőven kevés, ha a user nem csak smallfftzni akar/illetve minimum egy 3870/8800gt csücsül a gépben).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest