- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATtIs_80
tag
válasz
menalcas #21587 üzenetére
Megnéztem, és úgy tűnik malacom van!
A memórián a következő áll: 5-5-5-15 2,1V ver1.1 A memóriákat Ősembertől vettem, a számlán pedig 2008. szeptemberi dátum szerepel, ami azért érdekes, mert ezek szerint nem túl régi a memória és mégis első verziós!? Bár az is lehet, hogy csak sokat pihent a raktárban!Mindenesetre próbáltam képet is csinálni a ramokról, de a mobillal túl homályos lett! Pár nap múlva talán tudok rendes képet is csinálni!
-
ATtIs_80
tag
válasz
menalcas #21587 üzenetére
Köszi az infót! Ellenőrizni fogom!
Ezek szerint, ha legalább rev2.1-es ramjaim vannak, akkor még van némi remény!? A különböző reviziókhoz más-más chipeket használ a gyártó? Fura, az ember azt hinné, hogy minél frissebb és újabb valami, az annál jobb, de itt ezek szerint pont fordítva van!? -
Viktoár
addikt
válasz
menalcas #21567 üzenetére
Köszi,akkor igyekszem.Bár nem adtam teljes leírást mert a ram a-data vitesta extreme edition és 2.1v cl 4-4-4-12 2t a lapom csak 1.95v-t tud max.(asus m2n4-sli,lehet hogy ratyi a lap?)Persze ezt maxra is állítottam 5-5-5-18 az auto beállítás mellett.Már leteszteltem mind a 4 slotban dualban most egyenként próbálom.Dualban már az első teszten elhasaltak,az egyiknek most megy a második tesztje eddig semmi hiba.Hány teszt után lehet azt mondani hogy jó?Elméletileg ha ez nem hibázik akkor a másik a bibis.Viszont ha az sem hibázik akkor együtt miért?Van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest