- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 
			  Mobilarena A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

qw78er89 aktív tag válasz  Ősember

üzenetére Ősember

üzenetéreNa pont azért írtam, mert a másik gépemben Abit lap van és abban is Kingmax zúz. A Giga előtt meg egy MSI-t hajszoltam és ott sem volt gond! Persze hogy utána lehet keresni, de én a Te konkrét véleményedre voltam kíváncsi, mert arra gondoltam volt/van személyes rossz tapasztalatod! 
 Azért kössz mindent Hát Asus lapom nem volt még...mondjuk a 1066-os Kingmax csak túlhajtással megy mert az SPD-je szerint 800-as. De ez így gáz  Úgy látszik szerencsém volt! Úgy látszik szerencsém volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Úgy látszik szerencsém volt!
  Úgy látszik szerencsém volt! fudi2002
 fudi2002