- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
PROTRON
üzenetére
Azt kifelejtettem hogy a VGA azért ez mert ez van itthon és jelenleg arra se tervezek költeni mert ahogy írtad is nincs is a piacon kb meg amíg a proci nincs meg addig ez is megteszi.
A konfigot mint említettem nem tervezem 5-6 évnél hamarabb módosítani (fő komponensekre értem) így azután is én csak max VGA-val szeretnék bajlódni. Emiatt is gondolkodom a 64GB-ban mert a ram is amit nézegetek azok ugye nem standard ramok. És később ha kevés lenne valami miatt a 32GB akkor vagy találok mellé másikat vagy nem. És azért nem akarnám az egész ramom cserélni ha nincs mellé ugyan olyan már mondjuk a piacon.

Amúgy azért 4 modult akarok mert ki akarom használni a gépben az összes slotot (ergo nem szeretem azt nézni hogy van üres slot).
De akkor egy másik ötlet felmerült bennem (amit Te is írtál) ha már most azt nézzük hogy 32GB-ot írnak pár játékra stb... Megveszem a Ryzen 5 3500X/3600 mellé a 2 modulos 32GB-ot és amint bekerül a Ryzen 9-es proci berakok mellé még 32GB-ot. Így akkor nem lesz terhelve a ram vezérlö sem stb...
Amúgy a linkelt RAM-ra mit mondtok? Jó fajta, stb...? A Ryzen csopiba Crucial-t írnak nagyon az e-Die miatt de az itt Angliában nem annyira gyakori.

#59281jeni
Tápban nem szeretek "szarozni". Inkább legyen nagyobb, stb... és van játszás terem bármit módosítok késöbb. A táp az amiből ha jó minőségűt vesz az ember akkor még 2 konfig váltást is megél stb... így elfér a teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002