Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Az a baj, hogy egyáltalán nem lehet átkapcsolni auto-ról manual-ra az időzítési táblázatot, mert már el is dobja magát. Ekkor még nincs kézzel beállítva semmi, egyszerűen csak "átmásolja" a szürkével mutatott általa automatikusan az adott RAM-szorzóhoz jónak látott időzítéseket. Szóval már azt sem tudom elérni, hogy egyáltalán kézzel beírhassak bármit is. Ez a gond. Szerintem ez állati nagy BIOS bug, de félő hogy az én deszkámhoz már nem lesz többet újabb ver. Gondolom hogy nem a processzor nem kompatibilis a rammal, mert akkor mindenféle deszkában előjönne ez a nyavaja, hanem egyszerűen az IMC és RAM közötti kapocs a probléma és ez szerintem a BIOS magában.

Valószínűleg vehetek új alaplapot, de az biztos hogy nem giga lesz. Nem mondom, nagyon jók a deszkáik, de szoftver/megfelelő támogatás nélkül kuka az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új/bontatlan/bolti garis G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL28(!!!) XMP + EXPO
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002