- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszoli0707
tag
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Teljesen járatlan vagyok a témában,úgyhogy kérlek,csak módjával fikázzatok!
Tehát nemrégiben vásároltam egy HP Z420-as workstationt,amibe ugyebár speciális memória kell,nem jó bele az asztali gépekbe való RAM.Ennyit valamennyire kapisgáltam.
Alapból 8GB DDR3 RAM van benne(2db 4GB memória formájában),de mivel szeretnék videót szerkeszteni,ezért mindenképp szeretném bővíteni még legalább 4db 4GB memóriával.A neten kinéztem ezeket a memóriákat,de nem vagyok biztos benne,hogy jók-e a gépembe.Ha van valamelyikőtöknek pár perc ideje,akkor vetne egy pillantást a gépemre és megmondaná ,hogy kompatibilis-e a kinézett memóriákkal?[link]
Ez pedig a gépem memóriaigénye: [link]Előre is köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Crucial RAM 16GB DDR5 4800MHz CL40 SO-DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- DOMINATOR TITANIUM Fin Accessory Kit (Feles) INGYEN FOXPOST
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HP szerverek áron alul
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest