Hirdetés
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- One mobilszolgáltatások
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
PROTRON #59605 üzenetére
Jó áron volt ez a használt 4 GB, nincs fél éves, garos, szóval megvettem. Ránézésre épp olyan a kiosztás, mint amelyik 4 Gigás mellé bekerült, aktív is a dual channel.
Hát igen, 8 Gigát kellett volna venni mikor ezt a gépet összeraktam, csak épp akkor mentek fel a RAM árak, gondoltam hátha visszamegy.
A napokban rászántam jó pár órát megint a Linux disztrókra, hátha sikerül átállni. Hát borzalom, ugyan olyan kiszámíthatatlan bughalmaz, mint eddig. Az egyik legszebb húzása az volt, hogy kinyírta az alaplap boot selector képernyőjét. Nem viccelek, ilyen lett, egy BIOS frissítés oldotta meg a gondot, ami szerencsére volt még a gyártó honlapján. Marad a Windows. Attól meg nem félek, hogy az újabbakat nem lehet majd telepíteni.
Eddig is voltak okosságok, eztán is lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest