- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
válasz
Alveus #15394 üzenetére
Azok is tudják ezt, én is arra használom, bár lehet, hogy a jobb klikkes környezeti menübe nem épülnek be.
Glarynél úgy hiszem, azt is ki tudod választani, hogy melyik modul települjön, és akkor nem lesz bonyolult, igaz szerintem az Ashampoonál nem bonyolultabb egyik sem, sőt.Bocs, nem ide szántam
-
C. s.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest