- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs mit.
Bevallom én nem nagyon használok ilyen progikat, így nem tudok relevánsan nyilatkozni erről az adott programról. Jobbára manuálisan takarítok.
Avagy a régi jól bevált Ccleaner, meg Win-reinstall után, néha fel szoktam rakni egy Samponos Winoptim-t (ebből mindig van valami promo), de csak azért mert ott egy helyen van az a néhány tweak/rendszer-beállítás, amit át szokam szabni. -
-
-
-
-
dbius
veterán
"Lifetime protection key is valid for the computer you first install it on,
for the lifetime of the machine, not exceeding 5 years"Én ezt úgy értelmezem, hogy az élettartam licenc az elsőként installált gépre érvényes, annak élettarmaáig, DE 5 évet nem meghaladóan...
Lehet megkérdezem a supportot, hogy tisztába tegyük...
-
Az FS IS beta-hoz kapásból 6 hónapot adnak, ahhoz nem kell külön kulcs...
Szóval ha lejár a beta és megjelenik a végleges 2012-es, akkor is ráérsz igényelni ezen a promon kulcsot... Ha pl 2012 Március 1-el megjelenik, akkor még 2x tudsz 3 hónapos kulcsot igényelni, ami pont augusztosig kitart... -
Ebben a promóban nem tesznek említést arról, hogy a 2012-eshez is jó lesz-e a kulcs majd (A 2012 még béta fázisban van). Bár egy "normális" kulcs, az jó szokott lenni több változathoz is (2010/2011), lehet, hogy ezt a kulcsot csak a 2011-es fogja elfogadni, de ezt nem tudom megerősíteni...
(Bár ha tippelnem kellene, akkor a 2012-es is el fogja fogadni, mert számos más gyártó esetén is továbbvihetőek mind a vett(full) és a trial kulcsok is)UI: Max 4x kérhetsz, de akkor is 2012 Augusztusában le fog járni az utolsó igényelt kulcs, tehát ha az utolsó kulcsot 2012 júliusában igényled, az már nem 3 hónapos lesz...
-
HZoli87
veterán
Ha megnéznéd a linket (179, 197 és a 210-es hozzászólások), akkor rájönnél, hogy ugyanazt az oldalt blokkolja (domain alapján).
learnthisblog.co.cc - co.cc-s domaint blokkolja az ESET, mert sok warez vagy nem kívánatos oldal van közötte. Akit zavar adja a kivételekhez vagy küldje el a fejlesztőknek, hogy ezt az oldalt rakják a kivételek közé. Fölösleges minden másnap beposztolni ide, mert ez a topik nem erről szól.
(#219) GoodSpeed: egy szóval sem említettem, hogy nem téves ...
-
szmi
tag
Na,proxyn keresztül lejött 1 rar file.Már csak az lenne a kérdés hogy az avast kulcs-fájlt használ vagy seriált?Mert ebben a rarban van 1 avastlic. kiterjesztésű fájl,amibe TC-el belenéztem ott látok sérialt,és két érdekes dátumot:License creation date: Jul 1, 2011,és: Update license expiry date: Apr 18, 2012.Akárhogy is nézem ma nem jul.1 van,de ha még az is lenne ez nem 6hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged