- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
válasz ballington #10990 üzenetére
Hali!
Ha nem jön közbe semmi, én igen, szeretnék!
-
aor
tag
válasz killerjohn #10422 üzenetére
ha kijutsz és kell egy hálózatos kolléga, szólj nyugodtan...
Srácok, jó mulatást és sok szép/jó képeket!
-
aor
tag
Srácok, sajna én ezt most buktam (kisebb felfordulás van nálunk...)
Így viszont majd asszem privátban keresnék meg egy-egy embert, akik a makrózással kapcsolatban javasoltak, ajánlottak ezt-azt (csak vissza kell keresnem, kik is voltak azok. , előtétlencse, raynox stb.) -
aor
tag
Srácok!
Valószínű, hogy én nem fogok tudni menni, ez holnapra kiderül. Így a leendő utasaimat is szét kéne osztani. Sorry, ez nem rajtam fog múlni.(melóhely)
-
aor
tag
Srácok ez nem túl jó előjel...
-
aor
tag
Lassan kéne egy végső összesítés, nem??
-
aor
tag
válasz killerjohn #9612 üzenetére
miért érzem azt, hogy a brigád jó része informatikus.....nem is értem
-
aor
tag
válasz Freddy76 #9596 üzenetére
Háááát, én azt mondom, hogy az egyik legnehezebb steaket sütni!
Pillanatok alatt el lehet cseszni. Ha túl sütöd élvezhetetlen, ha nem vagy vámpír típus, és mégis tocsog a vérben, megint undorító lesz.
Szép rózsaszínre sütni pedig nem könnyű, gyakorlat kell hozzá...mondom ezt én 9 év szakács múlttal.
Azért ha vki látott már bélszínt és marhacombot, őt nehéz átverni!
Ellenben dolgoztam olyan helyen, ahol a bélszínből lett szarvasbélszín...mi vadítottuk!Étkezés: nekem továbbra is szimpi a "bőségtál", de teljesen rugalmas vagyok, csak NE vega kaja legyen!
-
aor
tag
válasz werttzui #9571 üzenetére
Hali!
Elvileg ballington-nal együtt hozzám csapott Tamás, amennyiben se Neked, se ballington-nak nincs ez ellen kifogása, akkor néhány nap múlva priviben fel venném Veletek a kapcsolatot (vagy telefon) és megbeszélnénk a részleteket.
Sajna, most sok minden képlékeny körülöttem, de igyekszem úgy alakítani az életem, hogy tudjak menni, és természetesen időben szólni, ha vmiért még sem! -
aor
tag
válasz Real_Necro #9462 üzenetére
-
aor
tag
Srácok!
Lehet egy olyan kérésem, hogy ha vki rendelkezik 58mm ill. 62mm macro előtétlencsével, elhozná magával?! Kipróbálnám milyen, mielőtt belevágnék a vásárlásba. (feleslegesen nem akarok x ezret kifizetni)
Hálás danke
(no meg remélem nem jön közbe semmi, és tudok menni ) -
aor
tag
a birkákat vkik vezetik és persze hergelik Volt nem rég az a "jaj, szegény Orbán" menet, hacsak a fele igaz, amit arról hallani lehet, akkor....eh nem is tudom megfogalmazni szépen
Ahogy régebben is mondtam, ha kijön, hogy kevés a kocsi, akkor én is ki tudok állni a garázsból. -
aor
tag
tengap ügyeltem, így a lakásban maradtam....ellenben ma kimentem Monor végi erdőbe laza 8 óra sétálás, fényképezés ...végre sikerül őzet fényképeznem, és van feje is hogy milyen lett, az majd mindjárt kiderül... Hogy ezek a nyulak milyen rohadt gyorsak, időm sincs felemelni a gépet, már sehol. Ma már semmi másról nem szól sajnos egyik ünnepünk sem, amiről kéne, akár márc. 15, akár okt.23...és ez az igazán szomorú. Ezt elk...ták a kedves politikusaink, egytől-egyig, kivétel nélkül....
-
aor
tag
Jó reggelt!
Baromi korán van még, ezért valszeg ez egy idióta kérdés lesz:
Hogy a viharba kell a nicknevemet is odabiggyeszteni az fb-n?? -
aor
tag
válasz killerjohn #9052 üzenetére
asszem lassan nekem is kocsival kell mennem majd
bakker...olvasom a hozzászólásokat, nem lő még egy gólt a barcaTamás számolj, hányan jönnének Pestről?!
-
aor
tag
válasz Real_Necro #8952 üzenetére
pedig annak jobban örülnénk, nem??
-
aor
tag
Skacok!
Ha nőne még a létszám Pestről jövőkkel, akkor tudok én is kocsival menni.
Nekem se kutyám, se macskám , így a visszajövetel is teljesen opcionális lehet.
És akkor Freddy-nél is lenne + hely.
De akkor lassan össze kéne szedni a létszámot...
Persze áprl.14-et még meg kell élni.
Én Monorról indulnék és szerintem vhol Budán tudnám a népet összeszedni.
Mondjuk ez részletkérdés....ez még ráér... -
aor
tag
válasz Freddy76 #8871 üzenetére
No igen, az ex-vezérünk A8 4.2-ét én is szívesen kipróbálnám.
Na nem mintha sok esélyem lenne rá.
Egyébként ha vki nem akar gyorsan vezetni, vegyen olyan autót.
Mint pl. az enyém...na az nem versenyautó, viszont elvisz a-ból b-e és még egyszer sem hagyott ott sehol...azért a japcsik tudtak/tudnak autót kreálni.
Nem hiába vágyam egy prius. -
aor
tag
válasz Real_Necro #8864 üzenetére
Hol adnak céges bmw-T? Oda mennék én is dolgozni
Bezzeg nálunk csak c-max van, igaz nem nekem....nekem nem jár...[ Szerkesztve ]
-
aor
tag
Vagy béreljünk egy szamarat, majd ő cipel, valszeg Tamást is elbírja, az akvárium már határeset.
Freddy: ha a 76 a születésedre vonatkozik és nem 1800, akkor két évvel vagy idősebb nálam.
Én középsulit már Pesten jártam ki, általánost pedig a Munkásőrben...bocsánat Nemzetőr A többit meg akár priviben, ha gondolod.
Hmm, akkor lehet, hogy bóóótolnunk kéne, ami az utazást illeti, mondván Pestről egyszerű hazajutnom, feltéve ha nem hajnalok hajnalán érnénk vissza. Erre majd még visszatérünk.(mondjuk én kib..ott kényelmes pali tudok lenni ) -
aor
tag
válasz killerjohn #8790 üzenetére
így igaz
-
aor
tag
Nyilván baromi messze van még április, sok minden történhet még addig, így 100%-ra nem tudok mondani semmit, de ha vki nem vezetni akar, hanem pl. sörözni és Pest környékéről szeretne eljutni, szóljon! 4 személy akár aludni is tud, 5 személlyel is kényelmes.
Én elvileg Monorról mennék Pestet érintve....
A sört meg utálom.... -
aor
tag
No, Kalandornak hála ismét müxik a nick-em, szóval adott esetben engem is érdekelne egy ilyen "túra"
Talán a koszon kívül más is ragadna rám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest