- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Három témáról is rakok fel képeket, talán nem gond.
f/5,8; f/6,3; f8; f10; f14
f8-tól kezd jó lenni, f10 és f14 már jók, de az 5,8 és 6,3 elég csapnivaló, mondjuk ezek majdnem 100%-os kivágású képek.
Gondolom ezzel a hibával, hiába reklamálnék az eladónak? (használt volt, 40-ért vettem, index pentax adok veszeken, ennyiért mennek)
Annyit használtam az élőképet, hogy hőmérséklet figyelmeztetés előjött, 2012 óta még nem sikerült összehozni.
-
Mikisys
őstag
Igen, valóban lágyabb a képe az 55-300-nak, de a blendét kisebbre véve egész jó, az árához viszonyítva, sok drágább objektívnél is jobb. A 8-16 közötti blende jó neki, ott elég éles képeket lehet vele készíteni, tehát ehhez a nyíláshoz kell a többit változót beállítani.
A Photozone.de oldalon ezt láthatod a felbontásnál, hogy mekkora nyílásnál adja a legjobb minőséget és azt célszerű alkalmazni.Üdv!
-
tab-phw
csendes tag
Normál esetben ennél sokkal egyenletesebb az élessége. K-5-ön az enyém kifejezetten jól teljesített, K-3-on már kicsit erölködik. Ez a kép közepe, vagy a széle? Ki kellene zárni a fókuszhibát. Állványról, LV-ben belenagyítva, kézi fókuszálással kellene hasonló sorozatot lőni. Mondjuk inkább 100ISO-n.
-
csakb
őstag
-
decens
tag
a nikon d7000-t teljesen felesleges "bezzeg" referenciaként használni. egyrészt annak a váznak még nincs kint az utódja, de még csak pletyka szinten sem hallani róla semmit. másrészt egy éve az egyik legnagyobb nikon gyárból lett dzsakudzi, és hirtelen hiánytermék lett a piacon, ez nyilván felhajtotta az árakat, és könnyen lehet, hogy ez az a hatás, ami még mindig magasabban tartja, mint ahogy az indokolt lenne.
-
csakb
őstag
Senkinek sem szokása a Pentaxot dicsérni, de szerintem jókat írnak róla. Az meg tény, hogy nem videókamera, hanem alapvetően fényképek készítésére való alkalmatosság (ú.n. fényképezőgép).
Manapság a buzzword a video. Amelyik váz ebben nem tudja az összes csingilingit, az nem kap maximális pontszámot. Amikor én DSLR-re váltottam, akkor épp LV nélkül nem lehet élni.
Meg persze azt is meg kellett jegyezni, hogy a 16 Mpx nem elég nagy felbontás. ROTFL. Ha viszont egy belépő szintű Kanyikonon lenne két vezérlőtárcsa, vagy 100%-os, prizmás kereső, akkor fél oldalanként hatszor élveznének el.
Ja, végül én is arra jutottam, hogy nem dicsérték agyon. B*sszák meg a fűnyírójukat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest