- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
- Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diablo1
csendes tag
válasz
Szten Márs #3553 üzenetére
Lehet, hogy nálad így jobb, de én jpg-be konvertálva csak rosszabb minőségű képet kaptam. (Lehet, hogy sz@r programmal konvertáltam?
) Egyébként a Canon Digital Photo Professional programjával nézegettem őket, ami valószínűleg ezekre a képekre van kifejlesztve, így sokkal szebben nyitotta meg, mint például az ACDSee, ezért egyáltalán nem zavartak, hogy a képek rawban vannak.
Ezzel egyet értek, én is sok hozzászólást olvastam, hogy jobb az 55-300, de elég sok tesztképet megnézem és egyáltalán nem tűnt jobbnak.
Egyébként ezen kívül amiatt, hogy a Camera Kft. nem tudja a fókuszt összeállítani a vázzal Pentax obiknál, és a nagyobb látószög miatt is a Sigmánál maradnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged