- Poco M5 - Pocobéli víg napjaim
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- De mennyi az annyi?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fényképen a Poco F7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
emil85
csendes tag
Elképesztő!!!
Esetleg az az ismerős aki segített a sony ericssonnál, esetleg tudna a fenti problémámra is megoldást találni? Ha nem, akkor szerinted kinél érdeklődhetek ez ügyben?
Csak a legvégső lépésként fordulnék a hírközlési hatósághoz. Lehet, hogy nem is tehetnek róla, de ami biztos, az a hiba megléte, amit ki kellene javítani! -
-
emil85
csendes tag
Köszi!
Lehet, hogy megér egy imát!
Egyébként ez egy 1611-es Nokia!
Kérlek ne nevessetek ki, nagyon jó szolgálatot tett onnan, ahonnan a többi készülék már nem működik térerő hiányában (csak sms-re és telefonálásra jó, de most a fentiek miatt arra sem)!
Persze van ennél fejlettebb is nekem, csak buzerálja a csőrömet az a sok bonyolítás, amik miatt a polcon kell porosodnia ezeknek is, ahelyett, hogy lenne kompatibilis minden mindennel.
Így talán azok is kedvet kapnak ahhoz, hogy jobbat vegyenek akik tudják még használni az old timer készülékeiket is, amelyeket egyéb kényelmi funkció miatt és a technika fejlődése miatt cserélnek újra. Ez így barátságosabb lenne.
Ha beüt a krah az új kütyün, elővehetem a régit is vésztartalékként. Végül is jobb mint a semmi. -
emil85
csendes tag
Valamit a szolgáltató rendszerén állítottak ami miatt nem működnek a készülékek és ezt nem ismerik el!
Ezek után nem tudok másra gondolni.
Valószínű azért, mert vagy nem figyeltek oda erre és nem akarnak semmi költségnövelő beavatkozást utólag tenni, vagy szándékosan tették amiért valagba lehetne őket rúgni.
Persze sokan írnák, hogy vegyek újat és ne rinyáljak, de ha azt tenném mi a biztosíték, hogy az újnál nem csinálják ugyanezt valamikor.
Sajnos ez van!
Kiszolgáltatott helyzetben vagyunk a szolgáltatóval szemben! -
emil85
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Értem a válaszotokat, de akkor mitől fordulhat elő a fenti probléma, hogy 3 db tökéletesen üzemelő régi készülék egyszer csak nem hajlandó működni arról a Telenorról amiről előtte órákat tudtam problémamentesen beszélni (mindhárom ugyanazon a napon megy tönkre? Na ne!!!! ). Azok meg más kártyával tökéletesen működnek, és az új telefonon "láss csodát", rendesen működik a telenoros kártya?
Itt van a bibi! -
emil85
csendes tag
válasz Landsmann #13698 üzenetére
Ez is egy érdekes történet.
Az enyémből kimaradt még, hogy a régi jó készülékeken kipróbált Telenoros kártyák csak azokon nem hajlandóak működni, az új készülékeken kifogástalanul üzemelnek.
Ez valószínű szándékos bekavarás, hogy vásárolj újabb telót, a régit meg dobd el, hiába szolgál ki életed végéig, mert ők tesznek róla, hogy ne működjön.
Ezt most még letagadják, de mivel az összes régi készülék jó más hálózaton, tökéletesen fény deríthető az aljas húzásukra.
Remélem akad még egy-két emberke, aki ebben az elgondolásban megerősít engem. -
emil85
csendes tag
Sziasztok!
Megtudná esetleg valaki írni miért van az, hogy 3 db hálózatfüggetlen régebbi típusú mobiloknál, telefonáláskor CSAK a Telenor vonala szakad meg kb. 1 perc után, a többi szolgáltatóé nem?
Kb. fél éve még a Telenorral is jól lehetett beszélni mind a három készüléken, de valamit állítottak rajta és azóta egyik készülék sem megy Telenorral. Telefonkártyát is újítottunk és azokkal is csak 1 percig mennek, 80-100%-os térerő mellett (Budapestről)!!!
A telefonok egyébként teljesen jók és a többit viszik is rendesen (Voda, T-com). Ha beigazolódik a gyanúm, miszerint szoftveresen agyusztáltak valamit, hogy a régi készülékek ne működjenek vele, akkor lesz egy utam a Hírközlési Hatósághoz. Persze érdeklődtünk a szolgáltatónál is, de nem mondtak semmi konkrétat, csak mellébeszéltek (biztos a telefon a hibás, rossz a térerő, stb..).
Tud valaki valamit erről a hibáról mondani? Esetleg tapasztalt valaki ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Acer Predator Bifrost Intel Arc A770 OC 16 GB GDDR6
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest