- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Érződik a korlátlan mobilnetek terjedése vagy pedig behalt az annavölgyi 4G cella...
Letöltés: 1.3mbps
Feltöltés: 43mbps
Ping: 51 msTelenoros flottás kártyával mifiben illetve Telekomos csomaggal is hasonló sebesség érhető el. 3G-n jó a sebesség mindkét esetben.
-
Roland-87
aktív tag
Látom másnak is akadozik a net rendesen, én azt tapasztaltam hogy helyfüggő a dolog, itt vidéken hosszú órákon át 1 ping nem veszett el, Esztergomban 10 perc alatt legalább 2 3 elvesző csomag van és itt a rádiók sem mennek rendesen, itthon viszont órákig jó volt. Remélhetőleg javítva lesz hamarosan...
-
Roland-87
aktív tag
Nem tapasztal valaki rajtam kívül net akadozást? Reggel óta a rádiók 5 10 percenként megállnak időnként az oldalak se jönnek ne csak hosszas várakozás vagy ráfrissítés után. Esztergom-Kertváros 4/5 3G térerő mifin fix 3G beállítva (itt nincs 4G csak alig és fixálni szoktam hogy nr váltogasson át)
-
Roland-87
aktív tag
Na sikerült rossz helyre írnom a hozzászólást amit ide akartam...
Szerintem ez a sebesség probléma nem minden esetben a túlterhelés miatt van, nálam 24 délelőtt volt 5-10 mega aztán egyszercsak 60 65 lett ami a szokásos érték és azóta is ennyi, ma jártam Dorogon és Esztergomban és ott is jó, 20 alá nem ment sehol, tény hogy a városban a szokásosnál lassabb volt de nem annyira drasztikusan mint amiket itt mérnek viszont egy ideig nálam is annyi volt mindenhol. Nekem egyébként akkor lett jó amikor a mifit átraktam only 3g üzemre aztán vissza 4g-re.
-
Roland-87
aktív tag
Felénk délelőtt volt dugulás akkor 10/3 volt általában aztán du helyreállt, azóta volt időnként 65/49 is (ennél több itt soha nem szokott lenni annak ellenére sem hogy a cellára optikai rálátásom van, itt van pár száz méterre és fullos térerőt mutat mindig) most este lement 30-50 közé a sebesség de azt hittem ennél rosszabb lesz, ez így viszont tökéletesen elég bármire. Bár tudni kell hogy egy 900 fős település Komárom megyében, 800mhz..
-
Roland-87
aktív tag
válasz
4Grider #43232 üzenetére
Írtam hogy több eszközben több előfizetéssel több helyszínen tartósan lett tesztelve, kizárt hogy korlátozás... ha igen akkor minden ismimnek is korlátozva van akik nem flottások, egyedül én voltam az, mindenkinél ugyanaz a jelenség amely késő este megszűnik, de lényegtelen, voltak már bajok sokszor a telekomnál is aztán mindig megoldották, most is így lesz. Az utóbbi fél órában megint hibátlan a dolog
-
Roland-87
aktív tag
Ki lett próbálva másik routerrel, telóval is meg 2 másik sim karival ezekből az egyiken NET apn van, minden eszköz minden karival ugyanazt produkálta este, éjjelre mindegyikkel megjavult majd reggeltől újra ez van eddig. Érdekes viszont hogy én egy Telekom-Telenor 800mhz-es közös cellán vagyok, ugyanezen cellán a Telekomos előfizum hasít gond nélkül, telenoron jelenleg megint nem fut le egy speedtest sem mert pár másodperc adatáramlás után leáll az egész aztán pár másodpercig se kép se hang majd újra helyrejön, ezt böngészésnél nem nagyon venni észre minden másnál viszont igen. Lehet felhívom az Ügyfélszolgákat de kétlem hogy ne tudnának a problémáról, több ismimmel csináltattam tesztet az ország több pontján és náluk is hasonló tünetek voltak/vannak, tuti jelezte már valaki, kérdés mikorra javítják ki. Szerencsére ma már nem vagyok mobilnetre szorulva, a vezetékesemen minden tökéletes perpill.
-
Roland-87
aktív tag
válasz
#79335424 #43222 üzenetére
Nem tűnik úgy mert minden hasít egy ideig aztán bedugul, nagyon úgy fest hogy ez a Huawei eszköz hibás, a speedtest szerint 60 megás a netem, a Youtube FullHD 60fps is megy tökéletesen egy ideig, szép lassan dugul be, eleinte minden jó aztán ahogy telik az idő úgy lassul be minden majd elkezdődik az hogy az oldalak se jönnek be vagy csak félig aztán már mindenre időtúllépés hibát dobál, ki kellene próbáljam másik eszközzel is de nincs szóval nem tudom mi lehet a baj, olvastam olyat hogy simkártya hiba is csinál ilyet, ez igaz?
-
Roland-87
aktív tag
válasz
4Grider #43220 üzenetére
Lehet az lesz, csak azt nekem külön kell kérni mert flottában vagyok ott meg alapból csak az online apn-t aktiválják ami nekem a felhasználás módja miatt nem lenne nagy gond ugyanis nem akarok servert futtatni, de ha ez ilyen szinten hibásan működik akkor kérni fogom a Net apn aktiválását, remélhetőleg megoldja majd a problémáim mert ez így nagyon rossz... gyakorlatilag csak böngészni tudok mert minden ami a 80, 443 porton kívül történne az nem működik vagy csak időnként, érdekes ez mert a telekomos nat mögül rengeteget használtam ugyanezen szolgáltatásokat gond nélkül, lehet ők jobban beállították? Ha a telenornak ez ennyire nem megy miért eröltetik?
-
Roland-87
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a hozzászólást megírtam a flottás topikba de lehet inkább ide kellett volna szóval itt is közzéteszem hátha tud valaki okosat mondani. Tehát adott egy Telenor féle Huawei E5577 4G mobilrouter és egy hipernet előfizetés online azaz natolt apn-nel, a többit másolom:
Nemrég megérkezett a kártya amit egy huawei e5577 mifibe tettem be és próbálnám használni de nem nagyon sikerül mert az egész használhatatlan. Elindítás után egy 20 30 percig minden tökéletes aztán ha elkezdek valamilyen stream szolgáltatást használni akkor szép fokozatosan megbolondul az egész, bizonyos oldalak nem töltődnek be de olyan is van hogy csak félig töltődnek be pl. a képek nem, a legidegesítőbb az hogy az olyan netrádiók amelyek nem a 80-nas porton vannak hanem egyéb portokon pl. 8080 azok nem működnek többé, időtúllépés hibát ír ki rájuk, olyan 1 2 órán belül aztán már szinte semmi nem tölt be rendesen, az oldalakat csak 5 6 frissítés után hajlandó behozni, a Youtube 360p felett akadozik, a speedtest le se fut vagy csak 1 2 megás netet mutat miközben itt van tőlem a cella pár száz méterre és a kütyü szerint is fullos térerő van. Ha nyomok egy restartot a mifin akkor egy ideig megint jó. Jó lenne tudni hogy most a mobileszköz a hibás vagy valamilyen beállítási hiba van? Esetleg a Natolt hálózat? Telekomnál is Natolt a mobilnet de ott sosem találkoztam ezzel a problémával szóval nem hiszem hogy ez lehet az oka bár nem zárnám ki teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest