- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
Selfundum #75129 üzenetére
Nem tudom min csodálkoztok srácok? Van egy adott sávszélesség, amin át tud menni valamennyi adat, minél többen használjuk, annál kevesebb lesz az egy főre jutó adat adott időben. Mikor a felhasználók tömege hazaér a munkahelyekről, már nem a TV megy, hanem a telefon nyomkodás, nem beszélve azoknak a felhasználóknak a tömegéről, akik ezt a netet szétosztják egy családnak minden célra. Nekem 1 évig volt korlátlan netem, és a flottakezelő aki egyébként valamit konyít is a technikához, teljesen meg volt győződve, hogy ez a net leültethetetlen, szóval sokan ráugranak erre a lehetőségre, valamint a fogyasztói használat megnövekedése ezt indukálja. Szóval hiába vártok a csodára, be kell kötni egy rendes vezetékes netet (nekem rádiós van, de az is mindig tudja, amit kell), és nem lesz gond. Szerintem manapság szinte mindenhova eljut a szélessáv, tanyákon kívül, erre törvény született.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest