Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Garmin Vivoactive 6
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
Priem ez az egész már egy kabaré.
Én már megtanultam türelmesnek lenni. Már nem is idegeskedem a dolgon...annyira.
Most pl egy Desire HD-t szerettem volna venni magánszemélytől, mert megtetszett, és mert nem akartam szolgáltatóhűséget. Napokig tököltem a dolgon, végül x nap után írtam az eladónak, hogy akkor hétvégén fussunk össze. Erre ma felhív engem, amúgy egy tök korrekt ember, hogy egy ismerőse megvette tőle, és azért adta el neki, mert én nem mondtam 100%-ra, hogy kell. Anno, mikor LG 2X-et akartam venni, akkoris is mindig közbejött valami, de végülis nem bántam meg, hogy a 2X-et nem tudtam megvenni, most azért káromkodnék rendesen. Szóval a DHD kapcsán is így fogtam fel a dolgot, szóval mostmár tényleg SGS2 lesz a vége, ennyi hosszú hónap után. Csupa jót olvasok róla, úgy vagyok vele, hogy egy próbát megér. Ugye a puding próbája az evés, na hát ez egy drága puding lesz.
Egyébként csak félig meddig írtatok választ a kérdésemre.
Szóval, ha én online rendelek egy telefont, ott ugye el kell fogadni a feltételeket, stb...mikor kihozza futár, akkor még alá kell írni valamilyen szerződést vagy csak az átvételi lapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest