Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
darvinya #40529 üzenetére
Figyelj! Teljesen legális. Semmi nem tiltja.
Vegyünk egy példát, mondjuk egy család - két felnőtt két gyerek - mindenkinek arra alkalmas készüléke van, egyik slotban a publikus száma, a másikban mindenkinek a három havi 1500 Ft-os net 3x1GB. Ez ugye 12 hónapra 24 ezer a családnak. Ha nem használja ki ez a család ezt a lehetőséget, akkor (havi 1 GB 1500 Ft) évente már 72 ezerbe kerül, a különbség 48 ezer (nagyobb család esetén több). Ki mennyit dolgozik 48 ezer forintért? Lehet ezen értetlenkedni, csak felesleges.Annakidején a klikket (amit lassítottak) használtuk többen előszeretettel, nem emlékszem, hogy akkor lefillérb@szóztak volna bárkit is.
-
123xyz
aktív tag
válasz
darvinya #40529 üzenetére
Ezzel az 1 soros kis megjegyzéssel aztán sokkal előrébb vagyunk, tényleg...
Miért nem reagálsz inkább a mondanivalóm tartalmi részére? Ha nem értesz egyet vele, akkor fejtsd már ki kérlek, szerinted mi a probléma azzal, amit írtam?
A téma végére leírták neked, hogy dual sim-es telefonnal megoldható a spórolás, a kártyák cseréje, erre azzal reagálsz, hogy "1 SIM-es teloba, hova dugod". Leírtam neked erre, hogy akinek 1 sim-es a telefonja, az értelemszerűen nem fogja tudni ezt a megoldást használni. Erre hivatkozol arra, hogy nem érted, miért KELL ügyeskedni. Én meg leírtam, hogy nem jogos a panaszod szerintem, mert senki nem kötelez téged arra, hogy ügyeskedj, ez csak egy lehetőség annak, aki élni szeretne vele.
Na akkor most mire volt jó az előző hozzászólásod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- League of Legends
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új friss áprilisi lista SPÓROLJ SZÁZEZREKET! Fél áron prémium gamer laptopok! Rtx 4080-4070-4060
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- Eladó vált!!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest