Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
csaszi75 #112595 üzenetére
Felépül a 256 QAM 5G N78-on, OtthonNet, kiváló jelparaméterekkel az én laikus szemem számára.
Ennek ellenére borzasztóan ugrál a sebesség, 100 és 500 mega közt bármit mér lefelé, fel 10 és 100 közti a szórás. Pingben BIX-re 15-40 ms.
Bridged módú, terhelt ZTE MC801 kevésbé leng ki, pedig azon van, hogy konstans néhány száz megás adatforgalom.Átlagfelhasználásra jó a TP-LINK, de ha felmerül, hogy ez, vagy a ZTE, csak utóbbi a határozott válaszom, mobilvételben ég és föld, routing-ra meg vannak értelmes eszközök.
A TP egyetlen előnye tényleg a stabil routing oldala, ha ugrálós is a mobil, de átlaguser felhasználója szereti, mert nagyon megbízható, nem kell rebootolgatni. A ZTE routernek azért nem egy nagy eresztés, mielőtt bridge-be lett téve, néha ledobálta a láncot. -
lipido
senior tag
válasz
csaszi75 #112595 üzenetére
Nem szolgaltatosat akartam venni, nem olyat, amit letiltanak par nap/het utan. Raadasul a soft is mas azokon sztem. Enyem volt az elso kalvaria itt a tplink/zte tmaban a yettellel, de azt gondolom, h azert az ertekelesek nem hazudnak. Meglatjuk, fogok irni rola, mi lett a story vege
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Keresünk dokkolókat
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest