Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz bociusz #80748 üzenetére

    Nyugi én fb-on írtam nekik az 5G-s bejegyzésükhöz egy törődést... :DDD

    -Azért ne felejtsétek el a telefon gyártók felé is átadni az 5G konfigurációt mert hiába van 5G ha a telefon nem ismeri a Telenor 5G hálózatot! OnePlus-nál csak akkor működik ha a megfelelő fájlba beleírjuk a Telenor paramétereket. De nyugi! Már átadtam a OnePlus részére így nektek már nem kell...
    -Szia Tamás, köszönjük észrevételeidet, természetesen a gyártókkal is egyeztetünk a zökkenőmentes 5G használat kapcsán.
    -Úgy mint a VoLTE esetében? Hagyjuk... OnePlus-on a mai napig nincs gyárilag megjelenő VoLTE kapcsoló. Úgy kell a szerviz menüben láthatóvá tenni és bekapcsolni így a 9-es sorozatnál már megy. Korábbi modelleknél kell egy pc is a megfelelő beállításhoz. Szerintem a tulajok nagyon jól ismerik a híres VoLTE leírásomat. Míg a gyártó is ismeri! 9-es szérián Telenor-Bulgária beállítást használ a telefon gyárilag! Magyar Telenor nincs. Ennyit a nagy egyeztetésről... Valamiért jobban hiszek a OnePlus fejlesztőinek mint a telenor technikai csoportjának... 5G-t is velük egyeztetem. 5G N78 kezelés, 5G DSS engedélyezése az összes Telenor által használt frekvencián, QXDM logok. Na ezt hívják egyeztetésnek!!
    -Érdemes az észrevételeidet ez ügyben technikai háttércsoportunk felé továbbítanod a https://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/meglevo-elofizetok oldalon megtalálható űrlapon keresztül és technikusaink hivatalosan állást fognak foglalni ez ügyben. Köszönöm.
    -Telenor és a hivatalos állás foglalás... Anno kikértem a VoLTE-vel kapcsolatban. Válaszul letiltották a VoLTE-t. Természetesen azonnal hívtam is az ügyfélszolgálatot, hogy azonnal kapcsolják vissza. Megtörtént. Ezek után ha az 5G-vel kapcsolatban kérnék, válaszul letiltanátok az 5G hozzáférésemet mert én mint ügyfél hozzáértően írtam egy Telenor 5G konfigurációt. Köszi, de inkább nem írnék a technikai osztálynak mert úgysem tudnék érdemben senkivel sem levelezni...

    A régi szép idők mikor egyszer csak maga a Telenor írt rám Messengeren, hogy a MyTV-s osztály szeretné velem felvenni a kapcsolatot és kérnének egy email címet... Azóta is ingyenes nekem a fullos MyTV! :))

Új hozzászólás Aktív témák