Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • darvinya

    titán

    Most már értem miről beszélünk.
    "Mobiladat VPN
    Mi az az APN?
    Az APN (Access Point Name) az adott csomagkapcsolt mobil adatátviteli (továbbiakban GPRS) szolgáltatáshoz tartozó egyedi hálózat elérési pont azonosítója.
    A SIM kártyák ezen hozzáférési ponton keresztül kapcsolódhatnak a kiválasztott egyedi hálózati szegmenshez.
    Mi az a Mobil-Mobil APN?
    Egy olyan egyedi GPRS elérési pont, amelyben a SIM kártyák a mobil adathálózatokon keresztül, kizárólag egymás között tudnak kommunikálni. Az ilyen APN teljesen szeparált mind a többi egyedi és publikus APN forgalmától, mind az Internet forgalmától, az adott egyedi elérési ponton kívüli kommunikációra tehát nincs mód.
    Feljelentkezés egy APN- re
    Az egyes SIM kártyák ún. GPRS autentikáció után tudnak fellépni az adott APN-re .
    Ennek során a hálózat csak azt a SIM kártyát engedi be az adott APN-be , amelynek az adott szolgáltatáshoz joga van (vagyis a szolgáltatás SIM- hez való megrendelése szükséges) .
    Az APN-en belül a további kapcsolástechnikai korlátozások nincsenek. IP cím kiosztás Az IP alapú kommunikáció előre fixen kiosztott IP címeken keresztül történik a mobil-mobil APN-en belül.
    Az APN-re történő feljelentkezéskor az adott SIM kártya minden esetben a neki előre kijelölt IP címet kapja meg a hálózattól és az APN-en belüli többi SIM kártyát is ennek a kijelölésnek megfelelően címezheti.
    A kiosztott IP címek minden esetben privát címek, amelyek kizárólag az APN-en belüli kommunikáció során használhatóak. Adatmennyiség
    A mindenkori egyedi és publikus tarifacsomagoknak megfelelő adatmennyiségek, illetve ezeknek megfelelő számlázás érvényes az APN-en belüli forgalmak esetén.
    Sávszélesség
    Az egyedi APN-en belüli adatkommunikáció során, a hálózat és a modem által együttesen támogatott legmagasabb átviteli sebesség (vagyis az egyedi APN-ben elérhető sávszélesség nem tér el a hálózatban egyébként elérhető sávszélességtől).
    Díjak
    A szolgáltatást minden esetben az egyedi igények figyelembe vételével alakítjuk ki.
    A szolgáltatásunkkal kapcsolatos információk tájékoztató jellegűek. Amennyiben szeretne többet megtudni az igénybevétel feltételeivel kapcsolatban, vagy még részletesebb információra van szüksége, érdeklődjön ügyfélmenedzserénél! Részletes információt talál még a szolgáltatásleírásaink alapját képező, mindenkor érvényes Általános Szerződési Feltételeinkben és Díjszabásunkban."
    "** A tarifacsomagok korlátlan internetböngészést és e-mailezést foglalnak magukban a mobilodon , valamint csatolt fájlok küldését és megtekintését beföldön (illetve Opera Mini böngészőn keresztüli adatforgalmat Opera Mini 6. 0 verzióig) , mely nem számít bele a havidíjban foglalt adatforgalomba, és nem kerül további lassításra a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználását követően sem.
    A tarifacsomagban foglalt adatforgalom kizárólag online APN-en keresztül vehető igénybe.
    Elérhető sávszélesség kiemelt forgalomtípus esetén: letöltés 1 Mbit/ s, feltöltés: 256 kbit/ s. A havidíjban foglalt adatforgalom belföldön a Telenor hálózatán belül használható fel. A felhasználást követően az adatforgalmazás forgalmi díja belföldön 0 Ft."
    Na az értelmezés rossz.
    Mint ahogy régen írtam az APN nem más annak idején a WAP.
    A regi tipusú sim káryákon volt.
    Most pedig APN a neve.
    Azt hogyan tudják ezt mérni?
    Hát egyszerű a fix proxy server!Tehát igaz így nem kezdünk mondatott, de...mindent látnak hogy mit töltőgetünk vagyis egy hekker előtt írsz üzenetett.

    Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

Új hozzászólás Aktív témák