Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz burgatshow #72149 üzenetére

    iPhone 7-től felfelé már a Telenornál is megy a VoLTE mivel szolgáltató függetlenné tette az Apple! Kérni kell az aktiválást majd bekapcsolni a telefonon! Ha elsőre nem megy akkor egy hálózati visszaállítás kell neki és úgy már menni fog! Diginél is megy az iPhone VoLTE!
    VoWiFi a Telekomnál meg hááát...
    Telekomnál agyf@szt kapnak a szolgáltatástól. Még nem teljesen stabil de már ki merték küldeni a publikus üzemnek... De az automatikus bekapcsolás nem megy, illetve az ügyfélszolgálati ajánlás is tiltott. Ha külön kérik csak akkor kapcsolják be. Vannak még vele bajok.
    A Telenoros VoLTE-vel csak 2 baj van: nem megy LTE Only módban miközben a másik 3-nál igen, illetve néhány szolgáltató rövid hívószám nem működik VoLTE alatt. Remélem ezeket idén már megoldják...

    Viktor0610
    Nem tudod mikor lesznek ezek a VoLTE bugok kijavítva?
    Javítsam az elmúlt jó pár tíz hsz-t: én a kedvezőbb havidíj miatt vagyok telenoros illetve az egyenletesebb 4G sebesség miatt. Vodánál a 4G amúgy sem olyan acélos. Telekomnál a nagy csomópontoknál akár 400Mbit is van ami fantasztikus csak ha a csomóponttól elsétálsz 10percet és bemész egy házba ott legfeljebb B20 van 1-3Mbittel. Telenornál viszont inkább a lakóövezetet fedik le stabilan. A nagy csomópontoknál is ugyan az a technika van ami terhelődik vagy legfeljebb 1-2nagy cím van ahol bekapcsolták a 3. frekit így jobb a hálózat de sok-sok év alatt ez jött le nekem. Lassabb de cserébe mindenhol van Telenor 4G.
    Nem 1x adtak indokot, hogy lelépjek de az árés részben a hálózat még mindig itt tart. :D

Új hozzászólás Aktív témák