- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
allein
addikt
BÚÉK mindenkinek.
-
Major Lion
senior tag
válasz #20749568 #63347 üzenetére
Örülök a minőségnek de kinek szolgáltatják? Azoknak akiknek eladják az 1-2GB-os csomagokat?
És még vannak csomagok ahol fizetsz az SMS-ért. Érted, a whatsapp, messenger, viber korában még 40ft-ot van pofájuk elkérni. Értem én hogy minőség, de ez inkább lopás szerintem, mint a minőség támogatása
[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
zseko
veterán
válasz Major Lion #63344 üzenetére
25 fontért pedig 'Always on' forgalmat adnak, ami persze azt jelenti hogy "*After 20GB of data used you'll experience a reduced data speed of 384kbps from 8am to Midnight. You may notice that activities which require high amounts of data, like HD video streaming, will be slower. Traffic flow applies"
Csak hát ott ugye már a 10 fontosban is unlimited perc és sms van, de még az 5 fontos is 150perc+500sms-t ad. Amellett, hogy hálón belül már eleve ingyenes.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
btz
addikt
Sziasztok!
Vannak az alap díjcsomagok, amihez lehet igényelni 100GB mobil extra adat keretet 4999FT-ért, ez minden hónapban megújjul?ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
-
btz
addikt
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Mbitben gazdag BÚÉK!
Mai mérés egy plázában. Most bővítettek így év elején mivel advent alatt elfogyott a 225mbit. -
Esqs
tag
Sziasztok, BÚÉK!
Azt tudni lehet, hogy a Magyar Telekom a Domino előfizetőknek 30 megabit/sec-ra korlátozza a 4G hálózatán a letöltési-, és 10 megabit/sec-ra a feltöltési sebességet. A Telenor milyen sebességkorlátot állított be a kártyás előfizetőinek? -
MODERÁTOR
-
Esqs
tag
válasz Viktor0610 #63364 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #63364 üzenetére
Kivéve ha olyan adatjegyet vesznek igénybe, amit 7/2 Mbps-al korlátoz a Telenor.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #63367 üzenetére
Szerk.:
Bocsánat, ez a postpaid díjszabás!Az 1 GB egyszeri adatjegy, 3 GB egyszeri adatjegy, 5 GB egyszeri adatjegy, 1 GB havi adatcsomag, 3 GB havi adatcsomag, 5 GB havi adatcsomag,600 MB adatjegy, 1,5 GB adatjegy, 3,5 GB adatjegy; valamint a Plusz 600 MB csomag, Plusz 1,5 GB csomag, Plusz 3,5 GB csomag; a Hipernet és Digitális Jólét 2GB adattarifa tarifacsomagokhoz megrendelhető eseti kiegészítő adatforgalmi keretek esetén a működés az alábbiak szerint alakul:
Amennyiben a tarifacsomag tartalmaz beépített adatmennyiséget, a kiegészítő adatforgalmi kerete(ke)t a tarifacsomag szerinti kínált sávszélességgel lehet felhasználni. A kiegészítő adatforgalmi keret(ek) felhasználása után a tarifacsomag szerinti sebességre lassítjuk a kínált sávszélességet.
Amennyiben a tarifacsomag nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek)et a következő kínált sávszélességgel lehet felhasználni: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség. A szolgáltatás(ok)ban foglalt adatmennyiség felhasználása után a mobilinternet nem lesz elérhető (0/0 kbit/s le- és feltöltési sebesség).[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #63367 üzenetére
Itt a prepaid:
A 600 MB adatjegy, 1,5 GB adatjegy, 3,5 GB adatjegy; valamint a Plusz 600 MB csomag, Plusz 1,5 GB csomag, Plusz 3,5 GB csomagesetén a működés az alábbiak szerint alakul: A kiegészítő adatforgalmi keret(ek)et a következő kínált sávszélességgel lehet felhasználni: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség. -
KamuMazsola
őstag
Tanácsaitokat kérem!
A fiaim (még ált isk) telefonszámai megszüntek, mert én nem figyeltem, ők meg nem szóltak, hogy kaptak sms-t, hogy meg fog szünni a szám. Szóval az egyik nov közepén, a másik dec elején szünt meg. Volt rajtuk valamennyi egyenleg is. Most mit érdemes csinálnom, hogy újra aktívak legyenek a simek? Elég, ha feltöltöm őket 3000 Ft-tal? Vagy mi a teendő? A rajta lévő egyenleget tudom, hogy vissza lehet kérni, de jobb volna, ha maradnának a számok is. Ilyenkor ha töltök rá hozzáadódik a régi egyenleghez? Vagy ne töltsem, hanem menjek be egy telenor boltba?Üdv.: KamuMazsola
-
gabee97
tag
Sziasztok!Remélem tud valaki választ adni a problémámra. A helyzet az hogy beküldtem szervízbe Sony készülékemet,és amíg megcsinálják kaptam a Telenortól egy kölcsönkészüléket.Viszont sajnos sikerült leejtenem és betört a kijelzője..érintőképernyő működik,csak ugye pókhálós lett a kijelző.
Kérdésem hogy a Telenor ilyenkor kötelezhet a kár megfizetésére,és ha igen mennyivel számoljak durván,ha jól tudom az ő cserekészülékeik biztosítottak,így lehet olcsóbban megúszom mintha megoldanám egy sima GSM-be?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz gabee97 #63372 üzenetére
Kártérítési díjat kell fizess. Amíg ezt nem teszed meg, nem adják vissza a telefonod.
Emlékeim szerint van egy Excel táblázat, ami alapján megállapításra kerül a fizetendő összeg.
GSM-be ne vidd, más nem nyúlhat bele/hozzá!
(Nincs biztosítás a cseretelefonokon.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Esqs
tag
válasz KamuMazsola #63371 üzenetére
Szerintem mindenképpen menj be Telenor üzletbe, mert 180 napig fenntartja a cég a lehetőséget a szám visszaigénylésére / újraaktiválására.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #63375 üzenetére
Azt hogy lehet meg nézni, hogy egy szám mikor járt le?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz 4Grider #63369 üzenetére
Ez valami régi lehet.
Nekem még a Telenor appban annak idején igénybe vett 10% kedvezményes, 3.5gb havi net csomag van.
Ami emlékeim szerint Idén februárban jár le.Namost tegnap pl 3.5-4 mbyte/sec-el töltöttem le valamit.
Ami kb 25-32mbit/sec-nek felel meg.
Mostmár csak arra leszek kiváncsi hogy mi lesz februárban.
Mert a kedvezményes 3.5 akkor jár le, viszont a Mytelenor-ban van egy olyan tétel is hogy 3.5gb, ami 2660ftKedvezményes plusz 3.5gb és plusz 3.5gb
A kedvezményes az 2394ft.
Csak ugye ahogy tudom már nincs 3.5gb plusz csomag.
Így készülhetek arra vajon hogy 2019.02.14-vel a rendszer nem aktiválja be a 2660ft-os 3.5gb-os havi netet?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #63377 üzenetére
Ezek elvileg jövőbeni aktiválással már a megrendeléskor felkerültek. Tehát automatikusan lecserélődik a kedvezményes szolgáltatás a normál díjasra.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz 4Grider #63369 üzenetére
Ezért írtam, hogy max. régebbi csomagoknál, mert a jelenlegi csomagoknál ez van: "A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s. A kínált sávszélesség (elméleti maximális le- és feltöltési sebesség) elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége. A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF Törzsszöveg 4.1. pontjában találhatók."
Arról nem is beszélve, hogy simán lehet elírás is.
Xiaomi 13T
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #63382 üzenetére
A karácsonyi ajándék 100GB-os adatkártya/adatjegynél is 7/2Mbit.
Azaz 2 helyen biztosan nem írnák el... -
MODERÁTOR
-
tylerddd
veterán
Hello! Mytv esetén mitől függ a felbontás?! Amelyik csatornából létezik egyébként HD, azt fel tudom nyomni 720p-re?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Bferibörs
addikt
és tényleg, el is csodálkoztam rajta Karácsony előtt, hogy mit lehet kezdeni 100 GB nettel 7/2Mbit sebességgel.
na tényleg kipróbálom.
sajna nem lehet heti kiegészítőt venni csak havi ismétlődőhöz, azzal meg nem tudok mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #63387 üzenetére
Inkább arra gondoltam,hogy pld. egy "filmet" nem lehet megnézni ilyen sebességgel, de simán böngészni sem lehet nagy élvezet.
Egyébként nem tartom valószínűnek a 7/2Mbitet
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
bul07
nagyúr
válasz Bferibörs #63388 üzenetére
7/2 és nem lehet böngészni hmm
Én vezetékesen későn kezdtem de ha jól emlékszek ilyen 2megás letöltés volt jó drágán, és mégis ment minden rendesen
És akkor a 7 ne lenne elég, főleg mobilon[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Major Lion
senior tag
Csak azt felejted el, hogy az 10 éve volt, azóta már egy weboldal letöltés is többszörösére hízott, a streamelésről meg ne is beszéljünk, de gondolom ma már te se 144p-ben nézed a youtube-t még telefonon se
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
törölt tag
válasz KamuMazsola #63371 üzenetére
Az egyenleg elveszett -kiveve, ha NEM toltod fel, hanem visszaigenyled az adott idoszakban.
Viszont ha az adott idon belul feltoltod, megmarad a szam, de a feltotesbol levonnak vmennyit (a masik t biztosan, gondolom, ez is).[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
csernak75
senior tag
válasz Major Lion #63390 üzenetére
Helló! Konkrétan 7Mbps sebességgel youtube on 1080p-t lehet nézni akadozás nélkül! Weboldal betöltésnél meg a ping a lényeg. Az agyon terhelt 4g-n mostanában sokszor mérek 6-10Mbps között. Mikozben a 3G 12-18Mbps mégis gyorsabb a böngészés/oldalak betöltése 4g nél.
-
hunluigi
senior tag
Ne ríjatok, lesz ez még rosszabb is... Az új tulaj már osztja a lapokat. Költségcsökkentés, név váltás, székház eladás... szerintem a szolgáltatásokban is lesznek meglepik!?
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
hunluigi
senior tag
válasz 4Grider #63397 üzenetére
Belső infó... még nem lefutott menet az eladás, ellenben a költözést kvázi tényként kezelik odabent.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Valaki használ IQPro korlátlan mobilnetet + Telenor MYTV-t egy sim kártyával? Ezt a kettőt hogy lehet összehozni, ez érdekelne. Sok utána olvasgatás után úgy tűnik ez a kombináció lenne a legjobb a jelenlegi helyzetemhez.
Vagy ha úgy rendelem a MYTV-t, hogy "nem vagyok telenoros", akkor mindegy utána a dolog? Kicsit itt vagyok elveszve, hogy mihez kötődik a MYTV szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest