Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Zeki #48240 üzenetére

    azt látom, amit te is a weblapon és az ászf-ben :P

    Én a huawei b525-ös routert választottam a 100GB-os csomaghoz. Nekem úgy tűnik, hogy jó a 2.4 és 5GHz lefedettsége a lakásban. Persze okosan kell elhelyezni, főleg a 2.4 miatt, mert azon szoktak zavarni a szomszédok. Neten rendeltem, hozták a megadott időben, szerződéseket aláírtam és utána pár napra aktiválták.

    Személyesre azt szokták mondani, hogy nem biztos, hogy azon az értékesítési ponton van olyan eszköz, amit szeretnél. Ott azonnal aktiválják a simet. De most ezen a pár napon ne múljon.

    Ha már aktív a kártya, akkor a my.telenor.hu oldalon rá lehet regisztrálni a saját fiókra, amit már korábban is lehet regisztrálni hozzá. A mytv oldalon is a telszámmal lehet regisztrálni (érdemes azon aktiválni a szolgáltatást és nem a my telenor oldalról, mert abból az irányból nekem nem sikerült és ügyintéző segtségére volt szükség, hogy helyretegye).

    Később esetleg lehet éjszakai 100GB-ot is aktiválni 920-ért, ha esetleg néha töltögetnél nagyobb tartalmat is éjjel. De alapból valsz felesleges, az extra keretet úgyis kitölti a komolyabb tévés csomag.

    Hasznos lehet majd később adatmegosztó simet is kérni hozzá. Azt személyesen lehet értékesítési ponton. Viszont hétköznap most marha sokan vannak a prepaid kártyák egyeztetése miatt, szóval esetleg hétvégén vagy jövő hónapban, ha talán lecseng ez a dömping, akkor jobb. Már ha jól jön plusz egy sim, amit más eszközbe betehetsz, magaddal vihetsz, hogy ne csak otthon legyen neted, tévéd.

    Az ár meg ott van a weblapon. Ha jól emlékszem talán egy ezrest be kellett fizetni megrendeléskor (gondolom a kamu megrendeleéseket elriasztandó). Azt majd valamikor jóváírják. A router 0 ft volt. A havidíj, meg amikor már teljes hónap van és nincs más plusz külön díjas szolgáltatás is használva, akkor annyi, mitn a weblapon. 5912 [link]

    A wifis tévé mit jelent? Ha nem android tv rendszerű, akkor alapból nincs benne mytv app. Szóval vagy veszel hozzá egy olcsó 25 ezer alatti mi box international kütyüt, vagy esetleg a telenoros apple tv + modem ajánlatból valamelyiket. A rendes asztali modemes kombinációban már valamennyit oda is rá kell fizetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák