- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz 4Grider #111512 üzenetére
Reggel azonnal felvették a videóchatet. Kedves volt a hölgy, kaptam felhasználói szintű jelszót, töröltem és újra felvittem az azonosító + jelszó párossal, látszik hogy kicsit változott, tehát tényleg megcsinálták, de ennek ellenére nem látom a helyén az "Elektronikus dokumentumok" opciót:
Ott a helye, de nincs ott. Mindent úgy csináltam ahogy itt írjátok a fórumban, ahogy az ügyintéző elmondta és mégsem sikerül. Lassan két napja azon küzdök, hogy le tudjam tölteni a szerződésem, ami szerintem alap. Most nem tudom, hogy én vagyok ennyire nyomorult (végülis informatikai főiskolába jártam és informatikai boltba dolgoztam sok évet és elég sok embernek oldottam meg ettől nehezebb problémáját) vagy szivat a Yettel informatikai rendszere? Nem tudom, de már lassan én érzem magam kellemetlenül.Honor 200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest