- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
m0h0senator #3567 üzenetére
A szemcsik saját zacsijával természetesen.
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
Igen, én is írtam, hogy messzire dob, de ez annyiból nem jó, hogy, hogy nagyon gyorsan kell rámenni, hogy meglegyen a magasság. (Kb. 50-60 kmh) Ettől a leérkezés nagyon gáz, mert gyorsan érsz talajt. Na várj, rakok fel talajfogást is, hogy meglásd, miről beszélek.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
Szerintem megérdemelnék valami reklámpénzt az oakley-tól, nem?
Bővebben: link -
Gambit
őstag
válasz
Digitalboy #459 üzenetére
Nem lehet, hogy valami popup killert futtatsz, és az ráizgul az ablakra? Vagy valami hasonló beállítás a böngészőben, esetleg túl magas biztonsági szint?
-
Gambit
őstag
válasz
Digitalboy #457 üzenetére
Pedig ezt most direkt az ausztrál honlapról linkeltem, hátha...
Szerk: Nem tiltottad le véletlenül valahol? Tűzfalban vagy böngészőben?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Nem, mégsem gold iridium, hanem persimmon! Amúgy itt van: Bővebben: link
-
Gambit
őstag
válasz
Digitalboy #454 üzenetére
Akkor a hiba nálad van...
Asszem nekem a síszemcsim lencséje gold iridium, és tényleg nagyon zsír! -
Gambit
őstag
válasz
Digitalboy #451 üzenetére
Nekem müxik, itt egy szép darab: Bővebben: link
-
Gambit
őstag
válasz
Digitalboy #449 üzenetére
És neked csak az az egyetlen szemcsi tetszik, és csak abban az összeállításban? Vagy anyagi oka van a választásnak?
-
Gambit
őstag
válasz
Digitalboy #447 üzenetére
Igen, ajánlottak boltokat, és tényleg volt az egyikben. Valamelyik pláza volt a nyertes asszem. Árkád, vagy Lurdy? Nem tom.
-
Gambit
őstag
válasz
Digitalboy #445 üzenetére
Hát először is, az a kérdés, hogy van-e egyáltalán. Azt szerintem tutira meg tudják mondani. Esetleg adnak majd 2-3 lehetőséget, ahova szállítottak, és akkor ott meg tudod nézni. Hát majd kiderül, hogy olvasnak-e mailt, ha írsz nekik. De a telefon még akkor is ott van. Én asszem már hívtam őket, amikor nagyon régen a half jacket-emet keresgéltem, mert csak újságban láttam reklámként, de egyik boltban sem (fire iridium lencsével persze...).
-
Gambit
őstag
válasz
Digitalboy #443 üzenetére
Szerintem dobj egy mailt a mofo-nak, hogy van-e egyáltalán. Ha van, ők tudnak róla szerintem.
-
Gambit
őstag
Ja, az összes többi utána kullog, optikai minőségben, meg design-ban is. Szánalmas, ahogy megpróbálják koppintani. Én tényleg nem azért hordom, mert menő, de pl. a sípályán állati nagy szívás, ha azért taknyolsz, mert a szar szemüveg miatt már nem látod a buckákat szürkületben. Nagyon nem véletlenül hord a legtöbb snow-boardos oakley-t. Énekelni lehet a különbséget.
-
Gambit
őstag
Azt nem tudom mikor került fel az oldalra, nem ott néztem ki, hanem a boltban tetszett meg. 17400 volt, szerintem nem is annyira vészes, rosszabbra számítottam. (Van már 2 oakley napszemcsim, egy síszemcsim, egy pulcsim, meg néhány pólóm szóval volt fogalmam az árakról...)
Ja, tényleg nagyon dögösek a táskáik is!!! Barátnőm már akkor mondta, hogy nekünk ide nem kéne bemenni, mikor még csak kívülről néztük a boltot... -
Gambit
őstag
Sziasztok! Még egyszer köszi az oakley bolt címét, vettem tök jó cipőt. Mondjuk az a furcsa, hogy az enyém teljesen fekete, de az oakley.com -on nincs ebben a színben. Ez szerintetek miért lehet? Amúgy erről a surranóról van szó:
Bővebben: link
Na az enyém teljesen tök fekete.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy Budapesten a belvárosban (pl. Westend) hol lehet Oakley cipőket venni? Mert azt olvastam a mofo honlapján, hogy van boltjuk a westendben, de cipő is lesz ott, vagy csak szemüveg? Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest