- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Zsolt88 #10692 üzenetére
Jawbone-ról tudok nyilatkozni. Volt a tulajdonomban egy Retina Burn/Black Iridium Vented, Yellow
Keret:
Tetszett a forma, kényelmes volt. A lencse csere könnyen ment. A keret nem nyomta sehol a fejem.
Összehasonlítva egy radarral vagy M frame-el. Az utolsó a sorban. A keret nem ül annyira stabilan a fejemen mint a két előbb megemlített típus. Persze nem azt mondom hogy lötyög, csak a radar, és mframe lerobbanthatatlan a fejemről. JB- nél volt olyan helyzet ahol megmozdult.Lencse:
Ez a vented eröltetés nem a zsánerem. Sok olyan helyzet van ahol a vágások között napfényt kapsz. Értem, hogy nem párásodik, de szvsz nem volt szükség a vented lencsékre.Split jacket, csak a LAB-ban volt a fejemen. Ami azonnal feltűnt, hogy nem takar annyira mint a JB. Lefelé nézve nagyon kiláttam a keret mögül. Míg a JB nagyon jól takart.
Szerintem a Király utca LAB-ban van JB és Split is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest