- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csurgoi #34726 üzenetére
Attól függ, milyen egyéb szempontjaid vannak.
Én megjártam a D40 - D90 - Oly M10 - D7100 utat. Igazából az utóbbinál se annyira a szenzor miatt jöttem vissza, hanem mert az Oly nem állt kézre (még a plusz markolattal se). Nekem hiányzott, hogy a két tárcsa ott legyen, ahová isten teremtette őket
, meg hogy rendes markolata legyen aminél fogva három ujjbeggyel fel tudom kapni, meg hasonló ergonómiai szempontok.
Szigorúan képminőség alapján (legalábbis az én képességeim szintjén) általában nincs akkora difi, hogy megérte volna. Ha valaki anno beáll elém azzal, hogy nesze, kiszedjük a szenzort az M10-ből (pláne a stabival együtt) és berakjuk egy D7x00 vázba, valószínűleg még most is azt gyűrném.
TL;DR - ha nincs valami különösen nyomós oka, én lebeszélnélek a rendszerváltásról. (Obikat egyenként eladogatni irtó nagy szopás lesz, újakat venni helyettük dettó és a gatyád rámegy.) Én a helyedben inkább néznék valami M szériás Olyt... használt M5, vagy M10 Mk2 (esedékes már egy Mk3, be fognak szakadni annak is az árai), aztán amit megspórolsz így, utazgasd el.
-
Zotya21
senior tag
válasz
csurgoi #34724 üzenetére
hát mivel már olcsóbb lassan egy fullframes sony milc mint egy fullframes nikon vagy canon ezért ez így nem
jó kérdés sztemSony a7 300 körül már van
sajnos a nikonnál lassan jobbak a sony gépei, csak az obikkal van még probléma ahogy látom mert ami van az vagy sötét vagy nagyon drága
viszont metabone al bármi megoldhatóaps-c be meg szintén hasonló árban vannak
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Fuji 33mm f/1.4 WR obi
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest