- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Feltételezem nem lesz autófókusz a D5300-al. Van AF-S jelölésű Nikon obi 55-300mm. Használtan kb. 60 eFt körül szokott lenni.
-
jlaudio
tag
Nekem is Kinai infra távirányitóm van, szerintem ugyanazt tudja mint az eredeti, 2 éve teszi a dolgát 1 dollárért...
Amúgy tévedsz a vezetékes távirányitóval kapcsolatban, van értelme nem hiába árulják igaz kicsit speciálisabb felhasználásra való (Bulb mód).
Szerintem vegyél nyugodtan kinai infra távot a géped úgysem tudja megkülömböztetni az infra jelet, mert az ugyanaz a kinai másolatnak is mint az eredetinek. -
szacsa82
tag
A logót nem kell megfizetni, rajta van az a hamisítványon is. Ezek szerint csak az én egy dollàrosom volt selejt. Nem az bosszantott, hogy rossz, hanem hogy az elem, amit hozzá vettem kipróbàlni, hogy nem-e azzal van gond 2x annyiba került, mint a cucc postával. Amúgy nincs rizikó, mert az ebayes eladó ilyenkor visszautalja az árát bemondásra és visszapostázás nélkül. Csak a következő darabra várhatsz megint egy hónapot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest