- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok. Szeretnem lecserelni a Nikon D40X-em kitobijat (18-55) egy 18-135mm es Nikon objektivre. Kerdesem az lenne hogy melyik obinak jobb a rajzolata, marmint a 18-135os van olyan minta kit obie vagy nezzek valami jobb alternativat???? Ez a tartomany felelne meg nekem a legjobban esetleg ajanhatnatok valamit max 120e Ft. Koszi
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok! MAtolen is a boldog Nikon D80as tabora tartozom es van hozzaegy Sb-600am. De valahogy nem sikerul osszelonom vezetek nelkuli elsutesre. A vakut bealitottam vezetek nelkuli vezerlesre a D80at meg commander modra chanel 3ra es a vakut is. De nem suti el. Mi kellhet meg? Elore is koszi
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz Bandus99 #7602 üzenetére
Na en vagyok a ti emberetek. Ugyan is en is rendeltem tole es sajna nekem a vaz rogton rossz volt. Most epp ott tartunk hogy a nikon szervizben van a gep es mar megvan az arajanlat a javitasra es ugy nez ki hogy csere lesz mert a nikon D80as javitasa 90K lenne(CCD csere). Ha minden igaz ma kapok valaszt hogy akkor most hogy bonyolodik le a csere. Eddig korektnek tunik a garancia is de idoben elegge huzos a szalitas es a garancia intezese is . De hozza kell tennem hogy 100k nagysagrandben sporoltam hogy tole vasaroltam. Ha a garancias dolog nem oldodik meg akkor szamithattok ra hogy tobb forumon is elmeselem szep tortenetemet hogy mas ne szivjon de jelenleg meg pozitiv vagyok a dologgal kapcsolatban. Tessek szoritani nekem
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz Bandus99 #7615 üzenetére
Na eddig ott allunk hogy visszairt kuldjem el a gepet az occsenek magyarorszagra es hogy mar intezodik az uj gep. Egyszoval ujbol kuld gepet amerikabol. Egyszo mint szaz ujabb honap es mivel most karacsony van szerintem lesz belole ketto is mire elkuldi. A tovabbi fejlemenyekrol majd irok ha lesz valami
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Engem meg ilyesmi erdekelne hogyha a gepen egy 55-200mm VR van akkor vaku eseten van ertelem a VRnek?? Marmint ha pl a telenek a 200mm veget hasznalom mert ugye az ido az 1/60 amit ha hasznaljuk a reciprokszabalyt edeskeves a 200mm-hez. Viszont VRel mar mas a helyzet. Kerdes hogy segit a VR ilyenkor vagy felesleges?Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Nyugodj meg a Nikon kft.-ben nagyon rendesek. Az en gepem is sajna most ott csucsul de eddig csak jokat mondhatok roluk. Nagyon kedvesek es segitokeszek voltak mindenben. Egyszoval a szerviztol ne tatrs, ritka az ilyen hozzaallas mint amit naluk tapasztaltam.
Degeczi: Koszi szepen en is hasonlora tippeltem de azert mindig jo tudni 100%ekra, ma is tanultam valami ujjat.
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Hat sajna cserelve lesz a gepem csak felbecsultetni volt javitason a gep igy majd csak januarban megyek ertem az unnepek miatt de szerintem 3 hetre szamitani kell sajnos. Bar erossen fugg hogy mennyi munkajuk van de ott kb megmondjak mire szamithatsz.
[ Szerkesztve ]
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Ez erdekes az en gepem nemregvolt naluk es en teljes mertekben meg voltam elegedve veluk, sot!!! Hozzam nagyon korektul altak es nagyon gyorsan dolgoztak. Gyorbol csutortokon feladtam a gepet es masikhet kedden mar a kezemben volt. Szinte el sem hittem es a CCD csereltek a Nikon D80asomban igaz garancia mar nem volt igy fizettem erte . Sajnalom hogy neked ennyire negativ tapasztalataid vannak veluk kapcsolatban.
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Akarok a Nikon D80asomhoz egy fix 50mm f1.8 obit venni hasznaltan es olyan kerdesem lenne hogy melyik tipus az amelyikkel lenne fenymeresem es autofokuszom is??? Mert annyi fajta van ezekbol hogy csak na es ha jol tudom az AI-S vagy melyiknel nem lenne fenymeresem. Valaki segitenne mert mar a hajam tepem hogy melyiket vehetnem meg. Egyet talaltam jo aron ilyen nevvel NIKON 50MM F1.8 NAF NIKKOR AUTO FOCUS F/1.8 N LENS ez jo lenne??? Vagy esetleg ez NIKON NIKKOR AF 50mm F1.8 F/1.8 LENS SOLD AS IS ???
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Bocsika az offert de aszem itt gyorsan valaszt kapok kerdesemre. Valaki tudna nekem programot ajanlani kepek osszefuzesere videova. Lehetoleg valami egyszeru kis programocskat. Koszonom
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz kricsi81 #11560 üzenetére
Szia kricsi81!
Engen nagyon erdekelne ez a vaku(YN 460), amint irtad neked van 462-es es meg vagy vele elegedve. Off-flash-kent hasznalnam, az ara nagyon csabito bar a kulcsszam kerdeses szamomra, hogy az a 33 ISO100-ra vonatkozik??? Mert sok gyarto ISO200 meg meg mas beallitasoknal adja meg ezt az erteket. A lenyeg szamomra hogy olcso legyen es legyen kb akkora fenyereje mint egy SB-600asnak, ha jol tuom ilyened is van. Egyszoval a fenyereje mekkora ennek a vakunak??? Koszi a valaszt!
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz Degeczi #11579 üzenetére
Koszi!
Melyik az az ujabb verzio pontossan??? Ja amugy ezen a vakun meg a Nissin Di622-on gondolkozom mert az van a kozelemben es nagyon bizalomgerjeszto kis masina es eleg sokmindent tud de ez joval olcsobb es slave vakukent nekem ennyi pont eleg lenne amit ez tud ha a fenyereje is jo. De ahogy kricsinel latom azert gyengebb mint az SB600asMiert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz aginor #11663 üzenetére
Igen, hallotam, hasznaltam! Teljes mertekben ajanlani tudom a Nissin vakukat, bar nekem a Di622 jart a kezeim kozott. Megjegyzem erdemes ezt venni mivel tobbet tud mint a kistestver. Az osszeszerelesi minoseg meglepoen jo arahoz kepest es hozza a termekre irt teljesitmenyt. Pariban van egy SB-600as Nikonnal, kicsit egyszerubb es kevesebb szolgaltatassal de kezdonek nagyon jo vetel. Nemsokara tervezem egy ujabb vetelet kulso slave vakukent Ennyiert jobbat nem talalsz! Ha tudsz kicsit sporolni inkabb a Di622est vedd. Erosen maganvelemeny de engem meggyozott!
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Szia!
Vakunak ha olcso kell: Nissin 622di, esetleg Sigma EF-530 DG ST vagy Yongnuo YN-467 Ezekozul Nissin van a kozelemben, a tobbirol meg olvastam, de alapnak jok mind szerintem. Macro obit meg talan a Tamron 90mm f2.8ast olvastama legjobnak ar/ertek aranyban de ezem sincs! Remelem azert kicsit segitettem.
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz Kleroo #15853 üzenetére
Ahogy kivettem szavaidbol meg nem volt kezedben Nissin vaku csak Sigma, megis lemondod, szamomra ez kicsit erthetetlen . De azert mielott kijelented hogy a Nissinhez kepest sokkal jobb a Sigma, azert en leelenoriznem az allitasomat(ami persze lehet hogy igy van, nem tudom en meg nem fotoztam Sigmaval). Ja es a Nissin is Made in Japan a mihez tartas vegett . Tudasban nem marad el a Sigmatol az biztos(adatlapok alapjan),a minoseg mas kerdes. Tovabbi szep napot!
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz Karima #16262 üzenetére
Nekem is csak jeladokent mukodott de olyankor is villan a beepitett, nezd csak meg. Csak a minimumon. En mast nem tudok elkepzelni mivel ha kint fotoztam ahol nem kellet vaku soha nem volt ilyen gondom. Mindig belterben es ha sokat lottem egymas utan es hasznalava volt a vaku. Most vettem radios kioldott es ha ez megoldja ezta problemat akkor mar 100%ossan biztos leszek benne
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz aleister #22030 üzenetére
A cseh Tokina oldalon ez van irva:
***Při použití objektivu v kombinaci s fotoaparátem Nikon D40, D60, D3000 a D5000 nepracuje automatické zaostřování.
Ami annyit tesz hogy ezeken a gepeken nem mukszik az AF, ebbol kifolyolag gondolom 3100ason es 5100ason semMiert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz Karima #23234 üzenetére
Szia!
Ennek a dolognak pedig mukodnie kell nekem is hasonlo szettem van annyi kulombseggel hogy D7000-es helyett D80am van. A lenyeg hogy a Yongnuo-t S2 modban hasznald ugyanis ezzela beallitassal nem villan el az elovillanasokra. Nalam tokeletessen mukodik, soha nem volt gondom ezzel. Remelem segitettem!
Miert?????
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest