- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Allien
veterán
Nem tudom, én szoktam felhős időben is próbálkozni, de, az iso-t NEM engedem 100 fölé, lehetőleg megtartom az 50-t. Álvány lerak, és mehet. Persze, relative gyorsan mozgó dolgokra ez nem elég (még a csiga is elmosódik néha), de, ez van. Most voltam pár napig olyan helyen, ahol kézből esélyem se volt (erdőben, patak mellett, völgyben). De, egy pataknak mondjuk éppen jót tesz a hoszabb záridő.
Keress olyan témát, amivel lehet, és érdemes próbálkozni. A többit meg hanyagold, jegyezd meg, legalább emlékeidben legyen meg.
Pl a patakban pisztrángokat láttam. Megpróbáltam lekapni (pont oda sütött a napocska, nagyon rendi volt), de esélytelen volt szinte.
-
Allien
veterán
Ez szerintem erős. Nem minden kompakt zajos iso 64-n, ráadásul téma függő.
Megfelelő körülmények között, szerintem nem fogsz észre venni zajt. Legalábbis, én lehet, hogy vakkk vagyok, és elfogult, és nem veszem észre a saját gépem által készített képeken, igaz, csak iso 50-n fotózok (szinte), és relative jó fényviszonyok mellett (legalábbis próbálkozok megfelelő körülmények közt). Mint a legtöbb ámátőr hobbysta.
Igaz, a gépem 4 megapixel, és nem mondjuk 7, mint a Fuji S5700, azonos érzékelő méreten. -
BLOODSHOT
senior tag
Csak a kompakt 64en is zajos, a komolyabb dslr meg 800on sem annyira, mint kompakt 64-en, és akkor a záridőről/bemozdulásról (mint egyik legfontosabbról) még nem beszéltünk..
Lauda!
Egyrészt ez....másrészt pedig a CMOS még igy is kevésbé zajosabb mint CCD. Nemtudom ebben mi a furcsa, vagy kivetnivaló.
Harmadrészt lehet hogy jobb fényviszonyok köztött az ISO800 sem annyira zajos.szerk: végére csak sikerült leírnom.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest