Aktív témák
-
Simtu
senior tag
válasz
david->off #1921 üzenetére
Szia!
Én még nem nagyon vagyok jártas a témában, de nemrég nekem is aktuális volt a kérdés.
Másfél hónapja vettem egy D70-es Nikont. Nekem is csak a használt gép jöhetett szóba. Én kb. 20e expóval vettem a drágát (azóta raktam bele kb. 3e-t). Sokat le lehet szűrni a gép állapotából külsőre is. Meg kell nézni, mennyire kopott, nincs-e rajta sérülés, sokat elárul, mennyire vigyázott rá a tulaj. Akitől én vettem látszott, hogy törődött a géppel, az lcd-n is fent volt a műanyag védő - és azon látszott is, hogy nem akkor rakta fel.
Az sem baj, ha megvannak a tartozékai, papírjai, ha már nem is garanciális. Attól, hogy még nem mai darab nem feltétlenül kell lepukkantnak lennie.
Gyakorati szempontból meg szerintem ne vedd meg azonnal. Vigyél memókártyát kattintgass
vele párat, aztán töltsd fel ahol tudod szgépre, és nézegesd meg alaposan. Érdemes úgy is teszt képet csinálni, hogy rajta van az objektívvédő, illetve az ég felé fodítva, így monitoron le tudodd majd ellenőrizni, nincs-e dead pixel.
A többit majd elmondják a tapasztaltabbak...
Soxerencsét!
S.
Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest