- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Én idáig pár esküvőt fényképeztem, mindet a 18-70-nel. Ha ennél jobb obit akarsz, akkor az fényerőben legyen jobb mindenképpen. A sigmát meg ne vegyétek, akkora a gyártási szórás abban amit kinéztetek. Tapasztalat, csak a bosszúság van vele. A tamron 28-75 2.8-at dícsérik, nekem nem tetszett mikor próbáltam, igaz ez 3 perc volt /nem tetszett a felépítése/.
Ha komolyan gondolja az esküvőfotózást, és nem elég a 18-70, akkor leginkább a 17-55/2.8, de szvsz nem éri meg az árát. -
Dare2Live
félisten
Szerintem beszélj barátnöddel átfogás ügyben, nézd meg APSCn esküvöfotósok mivel dolgoznak és az alapján dönts.
Én pl egy 17-50(25-75) átfogású 2.8al "eseményfotózgatok" és nem tudom jobb lenne e egy 36/42mmröl induló 2.8, ott rendszeresen cserélnem kéne széleslátóra, a 75-100mm hiánya meg nem zavar egy 10mps váznál.
-
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
közvetlenül az obira csavartad, ugye?
(tehát nem UV szűrős bohóckodásra másodikként)tény, h a 18-70 már önmagában is vignettál, így ha egy erős polárszűrőre (minden CPL sok fényt vesz el, de a Hoya CPL mintha az átlagnál is többet) a kamera Auto vagy P módban rekesznyitással válaszol, nem csoda ha ez fölerősödik
olyan f/8-f/10 környékén már nem lenne szabad zavaróan nagy hatásnak lennie - de ahhoz persze sok fény kell
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest