- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Most te is átestél ama bizonyos másik oldalára.
A személyeskedés nem megoldás, és hidd el, itt a kutyát nem izgatja hogy neked vagy nekem mennyi pénze van. Ricsi egy kicsit felhuzta magát, mert nem adtál konkrét választ hogy mit keresel, csak bedobtál egy számot, (f2.8) ez tényleg kevés a segitséghez. Mindegy, remélem nincs harag.
-
aginor
veterán
Nem az a lényeg, hanem az, hogy fogalmad sincs az egészről, de félmilliós objektíveket nézegetsz, ez kb olyan, mint, hogy nekem nincs jogsim, de most készülnék Ferrarit venni, öncélú vagizáson kívül nincs sok értelme..
Ez szigorúan csak a magánvéleményem, amit nem sértésnek szántam, és némi irigységből is táplálkozik.
-
Andie
őstag
Na most csináltam egy képet a kék ég felé, direkt nem piszkáltam bele, hogy ki tudjátok olvasni az EXIF infókat. F25-el lőttem, ha jól emléxem.
Én egy pici pöttyöt látok a bal felső sarokban, meg tőle kicsit jobbra, közép felé. Úgyhogy hálistennek a CCD-n nincs kosz, de az "ecsetelésem" eredménye az lett, hogy mostmár a betekintőben (mi ennek a hivatalos neve?) mindenféle szöszt látok
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest