Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
válasz
#65675776 #7880 üzenetére
Akkor végez zajszűrést ha ez be van állítva a gépen. Viszont ezt 1 másodperces, 3 másodperces stb expónál is megcsinálja. Ha megnézed a státusz lcd-t akkor írja ki hogy Job NR. Sőt, igazából "rendes" zársebességeknél is végez ilyet ha be van állítva, ezért van az hogy a bekapcsolt zajszűréssel lassabb a sorozatfelvétel mint a gyári érték. Azaz ebből nem derül ki, hogy most akkor 30 perces vagy 30 másodperces volt az expó. Én felvetettem hogy lehet hogy elírta, nem tudom. Jó lenne ha a srác majd beírná hogy tényleg 30 perc-e. B módban?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 4200 expoval! )
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest