Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
mik-oca
tag
válasz
Freddy76 #47890 üzenetére
Az utóbbi hónapokban én is sokat "szenvedtem" hasonló okokból! Először FF-et akartam (D600), de egyrészt zavarta agyamat a fennálló probléma(koszosodás), másrészt rájöttem, nem vagyok Én olyan sokat fotózó ember, akinek kell egy ilyen drága váz!
Így lett a végén a D7100.
A kicsi hordozhatóra pedig egyszerűen vettem jó áron egy Sony NEX-5N Kit-et (18-55). A képminőséggel nincs probléma hiszen ugyan az a szenzor van benne mint a D7000-ben! Még esetleg veszek hozzá egy fényerős fix-et és elég is lesz, egy könnyen hordozható szettnek!
A nagyobb gép nekem kell mellette, mert ahol vakuzni kell (pl. templom, stb.) ott sajnos a Nikon vakui ill. vezérlése nagyon kell! Ezt pl. a Sony-val csak nagyon nehézkessen lehetne megoldani...
UFF
Aktív témák
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest