- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Freddy76 #41699 üzenetére
Nálam az 50-es D azonnal zizzen mindenre, semmi vadászat, egyből TAKK és megvan, jó is lesz. Gyors eléggé. A 90-es Tamron macro hozzá képest teknősbéka, bár az macro, ott más számít és nem az AF kell hogy híres legyen.
Sztem forma formák egymáshoz képest, minimális eltéréssel. Vignetting tökugyanaz mondhatni (FX-en, de ez DX-en kevésbé jön elő).
FX felbontás:
DX felbontás:
1. hiszek a teszteknek (ezeknek legalábbis).
2. a felbontást nézném elsősorban, mert alapjában nem túl szép a D-s rövid-normál obik bokeh-ja (ezeknél sem nagyon, de elmegy).. CA-juk ugyanaz szinte (a 28-as tágon picit kevesebb, de rekeszeléssel nő mindkettőnek és ugyanoda érkeznek meg végül).Amit a felbontóképességből ki lehet olvasni, a majdnem teljes üvegfelületet (tehát FX-et) nézve, az, hogy a 28-as picit jobb középen már 2.8-on is. FX-en a szélek fele haladva lágyul izmosan mindkettő, de DX-en annyira nem vészes ugye a helyzet, és a DX tesztek nagyjából ezt is láttatják aztán, hogy ott is a 28-as jobb hangyányival, mert eleve jobbról indul.
Szemre viszont szerintem mindkettő vállalható, DX-en főleg. Az AF-et meg ki kell próbálni élőben, megfelel-e Neked. Zümmögős a motor, de elég szép sebességgel dolgozik, engem abszolút nem zavar.
Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged