Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
válasz
werttzui #3392 üzenetére
Hidd el - hülyén hangzik - de szar érzés.
Nem ezért meg azért, hanem mert a nikon cuccomhoz egy csomó emlék fűződik, helytállt, megcsinált képeket, de egyszerűen nem tudok nikonra fejleszteni az áraik miatt. Van néhány olyan őrületes különbség, hogy érthetetlen. Nem tudom hogy csak Magyarországon-e, vagy világviszonylatban is ennyire drágák az optikáik, a másik márkához viszonyítva. További problémák a hiányzó optikák kérdése (pl canon 70-200/4 L stabilizátorral v anélkül, ahogy tetszik, 70-200/2.8 IS-sel v anélkül. a többit annyira nem néztem agyon, mert T/S optikákat soha nem akarok használi pl). Nézd össze a 40D és a D300 mint vázak árát. Egyetlen részt tudok mondani, ahol a nikon - szerintem - egyértelműen fejlettebb, és van olyanja ami a másiknak nincs, ez pedig a vakuzás (pl vezeték nélküli i-TTL).Nem jelenti ez azt, hogy nem használok többet nikont, most egyelőre a két rendszer megy egymás mellett párhuzamosan, és amelyik életképesebb lesz a használat során, azt fogom megtartani. Egyelőre a canon vázat nagyon nehezen tudom használni.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elfelejtettem a film címét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest