Hirdetés
Aktív témák
-
ave
tag
válasz
csiga997 #2187 üzenetére
Igazándiból a d40est már fogtam nyaltam élőben és láttam vele készített képeket, azonban aki a képeket készítette az ért is ahhoz amit csinál. Tipikusan olyan eset ez mint pl a fotozz.hu-n vagy a dpreview.com-on kitett tesztképek azért elég durvák, ás hihetetlen hogy milyen gépeknél (olcsó vagy középkategóriás kompaktok) vannak eszméletlen tesztképek.
A másik amit mint laikus nem nagyon tudok feldolgozni hogy használtan van egy halom teleobjektív amiket ilyen 45-50K hirdetgetnek és azoknak a fényértéke sokkal jobb (mert ugye minél kisebb a kezdő tartomány annál jobb ugye?), de akkor ezeket csak drága gépvázakkal lehet használni?
Egyébként nekem mondjuk egy 18-200 objektív lenne a legjobb hogy ne kelljen cserélgetnibár ez az idő múlásával majd lehet megváltozik ha ráérzek a fotozás ízére.
Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest