Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Szerintem jól gondolkodsz. Ne vágj bele egy rendszerbe csak a váz(ak) miatt, érdemes megnézni mellette a vakukat, obikat is. Az sem elhanyagolandó, hogy az ismeretségi körben milyen gépeket használnak inkább (felszerelés elkunyizása).
Ha az obik szempontjából a canon tűnik használhatóbbnak a számodra, akkor szerintem minden további nélkül azt válaszd, ugyanis az objektívjeid tovább megmaradnak, mint a vázaid. A vázakat azért gyakrabban cserélgeti az ember, míg egy jól bevált objektív, ha vigyázol rá, akár 10-20 évig is használatban lehet. Ez alapján sokkal logikusabb az obik mentén elindulni. Tetszik, ha valaki tudatosan választ. Emellett meg az a véleményem, hogy a nagy gyártók termékei között nincs igazán különbség használhatóságban, minőségben és támogatásban manapság.
Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elfelejtettem a film címét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest