Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Aktív témák
-
MrBean55
aktív tag
válasz
Sefter #10500 üzenetére
Tudnék.
Mondjuk 1-1 db-ot vállalok.
Az eredeti kép kell vagy jó lesz itt a PH-n korábban belinkelt leméretezett kép is?
De a neten jóval nyilván rengeteg ilyen van, ahhoz képest ez a 2 kép nem hiszem hogy sokat számít.
Nekem tetszik a 70-300VR, sokat filóztam rajta az ára miatt de mai szemmel nézve már nagyon megérte ...A mostani áron nem hiszem hogy megvenném, de ezév elején még az árdurranás előtti áron talán megérte.
Hogy milyen témában? Eddig pl. H.ringen autók, Állatkert, Tropicarium, ballagás, ilyesmi. De a konyhában is csináltam már képet vele, azok is jók lettek.A Tropicariumban a nagy medencénél kevés a fény, az ottani képekhez kevés a fényereje. Ja igen, a Hold is megvan, ez 1:1-es képkivágás de van rajta utómunka. A linkelt kép TOPIC-jában van még sok más képem is, igaz hogy a kitobis képekkel "keverve".
A Te témáidhoz szerintem jobb a 70-300VR, dehát az ára ...
Ha ez nem gond akkor egyértelműen ezt javaslom.
SZVSZ a Holdhoz még a 300 (*1.5 = 450) is elég kevés, a 200 meg nagyon kevés.Szerk.: Még kb. fél óráig vagyok gépközelben, azután csak ma este valamikor.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest