- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Hát én is
Mint említettem, olyan határozatlan vagyok, vagy mégse? Azért ha lenne elég ''kedvem'' hozzá, nyilván én is az sb800-at venném, nem tagadom egy percig se. Ennyi márkahűség vagy sznobizmus vagy bármi (kinek-kinek vérmérséklete szerint) belém is szorult.
Még az is lehet hogy egy darabig még kihúzom a nemrég párezerért vett ''Philips P36 Computer TLS'' tirisztoros vakuval (kb. egy hónap múlva kiderül, mennyire használható táncversenyen... lehet hogy semennyire, de azért bizakodó vagyok).
A Metz-re viszont nem találtam sehol a Talas által említett 60k-s árat (olyat az 54 AF-re találtam, aminem a feje nem forgatható, hanem csak dönthető), hanem 99k-sat pl. itt [link] . Viszont ha alig valamivel olcsóbb, akkor az ember (a fent leírtak miatt) inkább az sb800 felé húz.
Ezek után, ha a Metz tényleg lenne valahol garisan 60k-ért, még jó eséllyel meg is venném
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Milyen SSD-t vegyek?
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest