Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Cél nem volt, csak úgy alakult, hogy eddig Nikon cuccaim voltak, bár ott volt az Oloong vaku is, ami nem jött be és eladtam, helyette is Nikon lett.
Nem olyan régen majdnem vettem egy 18-50-es Sigma-t, csak kicsit sántított a dolog ezért inkább lemondtam róla. Elég sokat filóztam az 50-es D fix eladása után, hogy váltsak G-re vagy sem, de arra jutottam, hogy a fényerős alapzoommal több mindent tudok kezdeni. Persze Nikon 24-70 nagyon tetszik, de nem lenne rá már keret, meg mióta tegnap élőben láttam hogy mekkora, már nem is akarok. Lassan 10kg lesz a pakkom és még nyaralásra is vinni szeretném. 
Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem olyan régen majdnem vettem egy 18-50-es Sigma-t, csak kicsit sántított a dolog ezért inkább lemondtam róla. Elég sokat filóztam az 50-es D fix eladása után, hogy váltsak G-re vagy sem, de arra jutottam, hogy a fényerős alapzoommal több mindent tudok kezdeni. Persze Nikon 24-70 nagyon tetszik, de nem lenne rá már keret, meg mióta tegnap élőben láttam hogy mekkora, már nem is akarok. Lassan 10kg lesz a pakkom és még nyaralásra is vinni szeretném.