Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
metron
tag
Sziasztok,
MOstanaban elgondolkoztam, hogy veszek a DSLRem melle egy kompaktot. HA nem akarok "mutogatni" a nagy gepet, ha utazok, meg neha video snitteket loni.. MOndjuk van egy kompaktom erre, csak vacakol mostansag. Nezegettem is oket, de egyreszt nem az en vilagom (habar nem vagyok profi fotos) meg ami tetszene az arban mar olyan 500euros tetel. Szal inkabb megneztem mi van a piacon vmi uj DSLR vazban, hogy legyen video, esetleg nemi tobblet tudas. Egyelore gondolkozom..
Jelenleg egy D50-em van egy Nikkor 16-85 VR-el. Nincs mas obim, eladogattam az alapobikatEz egyelore tokeletesen kiszolgal. Valaki hasznal itt uj 5100-as vazat? Azt neztem ki esetleg magamnak, csak nem tudom hogy viszonyulna egy 5100 + a 16-85 obi a D50-hez. Vajh erdemes e valtani?
Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest