- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Toninho13 #26548 üzenetére
Már az is megfeleő ha"gyengécskén" 4.5ghz-t megy léggel... A proci maga nagyon jó, viszont az hogy kb az összes alaplap gyakorlatilag alkalmatlan sli, vagy cfx rendszer kiépítésre az elég borzasztó... A proci szépet fejlődött, de az alaplapok kicsit visszafelé, remélem hogy az ami leváltja majd az x58-at dob vaélami olyat is amit eddig nem láttunk!
OldJohnny66:
Én nemtudok még 8gb-os modulról, mert ugye 4*8=32... kicsit borsos lenne véleményem szerint az a 4slotban 32gb ramocska -
katt777
félisten
válasz
Toninho13 #22201 üzenetére
Azt ki mondta neked? 212 egy nagy szar, csak megerősíteni tudom. Én is próbálkoztam vele, miután láttam a tesztjeit a neten. Bizonyára nem keveset fizettek értük a forgalmazók, hogy el tudják adni.
jeni: Olyan helyről nem kell vásárolni, ahol nem adják meg a gyártói gart. Igaz, ez roppant mód leszűkiti a kört.
Sárpac: Kár, hogy nem lehet ez alapján választani a boltban.
-
B4l!nt
aktív tag
-
HSM
félisten
válasz
Toninho13 #22048 üzenetére
Oké, hogy 3db van.... Mennyi fúj befelé, és hova? Kell legalább egy első befújó, meg egy oldalsó, normális fordulatszámon, hogy érjen is valamit... (Olyan 1200rpm környéke, porszűrővel több) és nem baj, ha van egy kiszívó is hátul vagy felül.
Vagy van az a verzió, hogy kis ventit teszel az NB-re, de akkor az nagyon csak ott fog hűteni, pedig lehet nem csak annak kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged