- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
venember83 #38 üzenetére
Talán nyárra összejön a műszaki és meg lesz a pénz a jogsira is, aztán vagy 3 év múlva pedig vinném veterán vizsgára, ha minden jól megy.
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
Beszéltem a dinamitosokkal, de nem vállalnak motorra legyártást, de főleg nem két üteműre.
http://www.mzclubhungary.com-on keresni kell iceman kollégát, neki egyik haverja tudja legyártani.
Egyébként megcsináltam a dekli letört darabját.
↓
-
PH-User
addikt
válasz
Tothgera30 #21 üzenetére
Én is köszönöm szépen, igyekszem!
A 125-ös abból a szempontból jobb, hogy kevesebbet eszik, de tudja az is a 110km/h-t akár két személy alatt is. A 250-esnek nagyobb a nyomatéka, az kb. 120-125km/h-t megy.
Vannak olcsó 125-ösök a használtmotor.hu-n, majd ha úgy állsz anyagilag, nézz szét! -
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
Ezzel is buktak már, az alacsony felépítés és az alacsony kormány miatt a kanyaroknál vigyázni kell. Na megy a 19 lőerő is odatesz azért.
venember83 - Ez még a régi rendszámtábla, meg van az eredeti szürke forgalmija.
Nem tudom, fog-e veterán vizsgára menni, de azt igen, hogy új forgalmi kellesz reá.Pisztillus - Köszönöm szépen, igyekszem csinálgatni, már messze nem ilyen állapotban van, mint a képeken.
Teljesen újrakábeleztem, minden működik rajta, az akksi bivaly erős, kompresszió is elég erős benne. Krómokat letakarítottam, festést lemostam, alakítgatom. Azt hiszem, jövőhéten be is fog indulni.
Ariadne - Igen, az volt az utolsó sajnos.
-
PH-User
addikt
válasz
Pisztillus #2 üzenetére
Köszönöm szépen!
csaba54 -Kezdeném is a saját MZ-mel a sort.
MZ ES 250/2 Trophy 1973
Ingyen kaptam a motort. 20 év kényszerpihenő után megpróbálom feljavítani elfogadható szintre, százezreket nem akarok beleverni.
Csak, hogy stabilan menjen és öröm legyen hajtani.
Egyelőre csak elhozás előtti képekkel szolgálhatok nektek:Képfeltöltésre a KépHost.hu oldalt ajánlom!
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Várok szeretettel minden MZ tulajt ide a topicba!
Bemutathatjátok motorotokat, leírhatjátok észrevételeiteket, segíthettek egymásnak.
Szeretném, ha képekkel is színeznétek hozzászólásaitokat, hadd lássuk, kinek, milyen gépe van!
Beküldhettek cikkeket, kapcsolási rajzokat, szerelési útmutatókat, mindent szívesen várunk!Tehát hajrá MZ-sek, mindent bele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest