- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Találkoztatok már ilyen hibával?
Adott egy 4-5 éves Acer eMachines E525 tipusú laptop, aminek már a gari lejártától zúg a monitorja ilyen idegesítően magas hangon. Ha maximum fényerőre állítom, vagy ha a képernyő kikapcsol, akkor megszűnik a sípoló hang. Nagyjából a monitor alsó részéről jön a hang. Érdeklődtem másik topicban, ott azt az infót kaptam, hogy inverter gond. Ha meg lehetne csináltatni olcsón, akkor annyit még megérne nekem, de sokat nem, mert egy régi gépről van szó. (Intel celeron 900-as proci, 2gb ram, elég használhatatlan gép már). Ha valaki látott már ilyet, gyakorlott notebook szerelő, esetleg ismer ilyet aki meg tudná javítani vagy megbízható, nem drága szervízt ismer, várom a válaszát. Köszönöm! -
The.Bali
aktív tag
válasz
Whaazzup #8591 üzenetére
Szia!
ViewSonic VP930 19"-os, nem wide. Csináltam egy képet a hibáról. A jobb felső sarokban a címsornál szépen látszanak a csíkok, amik megjelentek, és vibrál picit az egész kép. [link]
Nem nagyon találtam ViewSonic monitor szervízt sajnos. axlrose32 tud nekem segíteni, vagy miért írtad őt?
Köszi! -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani ViewSonic monitor szervízt Budapesten?
Sajnos időnkként elkezd vibrálni a monitorom, és ilyen rács-háló szerű csíkok jelennek meg mindenhol. Aminek pl fehérnek kellene lenni ott kicsit rózsaszínes, és a videóknál nagyon nem élethűek a színek. Mintha kb csak 8bitnyi szín információ lenne a képben.Jó lenne megmenteni a monitort. Hátha nem kerül sokba. Ha tudtok szervízt ajánlani, annak nagyon örülnék.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Óvodások homokozója
- Microsoft Excel topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged