Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #5542 üzenetére
Rájöttem a megoldásra: a probléma forrása az új Catalys(ek), ugyanis a 10.11-es és a 10.12-essel mindig kékhalálozik, de most visszaraktam a 10.04-et és végre nem hal be.
-
huskydog17
addikt
Sürgős segítséget szeretnék kérni:
Néhány napja furcsa anomális vette kezdetét nálam. Bizonyos, meghatározatlan időközönként egyszerűen kék halált kapok, a probléma okozója pedig az LgDispDrv fájl. Az eszközkezelőben uninstalláltam a driver-t, de minden bootolás után visszarakja magát és törölni sem tudom a system32 könyvtárból.
A monitor típusa LG W2252TQ és DVI-on keresztül van összekötve a Radeon 3450-es videokártyámmal. A Catalyst verziója 10.11 (Hotfix), de a Control Center nincs telepítve. Az a furcsa, hogy eddig ezt nem csinálta, bár azt meg kell jegyezni, hogy idáig a 10.4-es Catalyst volt a gépen. Ezek szerint lehet, hogy a 10.11-el veszett össze? Mit csináljak most?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest