Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
cyber86 #17865 üzenetére
A védőföld masszív bekötése nem tud csak úgy elromlani, meg ahogy említettem, nálam is rendben földelt, mégis kiakadt egy kis zavartól.
Amikor a relé megszakítja a trafó áramkörét, természetes módon ívet húz. Ezt legfeljebb szikraoltó RC-tag beépítésével lehetne mérsékelni vagy megszüntetni.
Az erősítőt ráadásul védőföldelni sem ajánlatos, mert akkor a létrejövő földhurok miatt nagy eséllyel zúgás jelentkezik az analóg átvitelben.
-
Kernel
nagyúr
válasz
cyber86 #17861 üzenetére
Ilyet én is tapasztaltam, csak más módon küldtem zavart a hálózatra. De lényeg, hogy a HDMI-átvitelt zavarta meg, minden jel szerint.
Itt a monitor (konkrétan LCD TV) egy 5 méteres HDMI-kábelen csatlakozik és közös ponton védőföldelt a hálózathoz, a számítógéppel együtt.
Nálad milyen kábelen megy a jel? Monitor hálózati csatlakozója védőföldeléses, gondolom a PC is, elosztók stb.?
-
Taru
tag
válasz
cyber86 #2974 üzenetére
Nos én totál szét szedtem. A háttérvilágítás helyett próbálam másikat alkalmazni /konrétan az asztali lámpám/ és rákötöttem a laptopra. Most nem villog, de kaptam menut, de képet se, viszont van egy piros zöld csík a bal szélénél kb a negyedénél.
Ennél többet nem tudtam kiszedni belőle. Ha valakinek van ötlete nyugodtan írjon, én egyenlőre panelra gondolok vagy vezérlőre /bármit szívesen szétszedek hiszen már van másik monitor helyette/.
Minden esetre nem volt kis élmény, LCD panelt még úgyse láttam se n se senki a családban úgyhogy jól megnéztük, ezért már megérte szétszedni akkor is ha sose tudom rendbe hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged